Şimdi Ara

Windows bir sorunla karşılaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arada bilgisayarım aniden kapanıyor.Bazen windows bir hata ile karşılaştı ekranını görebiliyorum bazen o ekran gelmeden kapanıyor.Bir keresinde ise o ekran geldi altta hatanın ismi kodu felan yazdı ama tam göremeden kapandı yine.Sorum şu,o hatanın ismini ve kodunu sonra bilgisayarı açtığımda görme şansım var mı ? Isınmadan dolayı kapanmıyor bilgisayar ama neden kapandıgına dair hiçbir fikrim yok önceden olmuyordu böyle bir şey.

• En son formatı garanti atmıştı aslında ama :S Bir daha format atmam herhalde bilgisayarda 300gb den fazla oyun var.Peki bu hata teknik bir soruna sebebiyet verir mi yani anakarta felan zarar verir mi sizce ?
  • ramlerinizi 12 gb olarak göstermişsiniz, senkronize çalışıyorlar değil mi? yani işletim sisteminin verdiği hata değildir belki ama birden kendiliğinden kapanmasına sebep olabilir diye düşünüyorum.
  • https://forum.donanimhaber.com/m_121211037//tm.htm#121211037
    dmp dosyaarı var ise konu altına paylaş

Orijinalden alıntı: boId

ramlerinizi 12 gb olarak göstermişsiniz, senkronize çalışıyorlar değil mi? yani işletim sisteminin verdiği hata değildir belki ama birden kendiliğinden kapanmasına sebep olabilir diye düşünüyorum.

Önceden böyle bir şey olmuyordu dediğim gibi.Senkronize olmasa önceden de olması gerekirdi yanlış mıyım ? Bir de senkronize çalışıp çalışmadıgını nasıl anlayabilirim ? 4gb tümleşik ram var 8gb de kingston hyperx ram var ddr ları felan aynı.

Orijinalden alıntı: claus05

https://forum.donanimhaber.com/m_121211037//tm.htm#121211037
    dmp dosyaarı var ise konu altına paylaş

O klasörü bulamadım ben.Gizli klasörleri de gösterdim ama yok.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.