Şimdi Ara

Windows beyaz ekran sorunu ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette gezinirken antivirus programi trojen uyarisi verdi sonra laptop kamerasi kendiliginden acilmak istedi ben reddet diyip pencereyi kapattim. ardindan ekran beyaz oldu hic birsey yapamiyorm gorev yoneticisini acmak icin ctrl alt del yapinca windows ekrani geliyor start task manager dedigim de yine beyaz ekran oluyor. Safe modda acmayi denedim yine ayni beyaz ekranla karsilastim. Evet arkadaslar bu sorunun cozumu nedir ? Trojen mi yedim windows mu coktu ben anlamadim bi yardim edin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Gregory House -- 17 Kasım 2012; 19:25:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım trojen yada solucan yemişsin, format tek çözüm gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakus

Arkadaşım trojen yada solucan yemişsin, format tek çözüm gibi.

Hocam verileri kurtarmanin bi yolu varmi ? Tum hersey c deydi yedek vs almadim hic . D kursam cye hic dokunmadan bilgilere birsey olmadan kurtarir miyim acaba. ?

• aklıma tek symantecden beleşe norton kurup yedekleyip formatlamak geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakus

aklıma tek symantecden beleşe norton kurup yedekleyip formatlamak geliyor

Hocam o dedigini hic duymadm biraz daha ayrintili anlatirsan sevinirim ?
    Bu arada baska onerisi olan arkadaslar da yazsin. Okadar film dizi arsivim gidecek sinirden aglicam 350gb arsiv of:(

• http://img543.imageshack.us/img543/4928/imagerkz.jpg

Yukarda link verdim ilk hatada boyle olmustu bu ekran gelip laptop kilitlenmisti. Bu resim guvenli moddayken cekildi hala hic bir sekilde acamiyorm bilgisari :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Gregory House -- 17 Kasım 2012; 19:18:25 >
  • http://img402.imageshack.us/img402/4828/imagecefv.jpg

Arkadaslar ustte resimdeki pencerede nereye tiklarsam bu beyaz ekran geliyor format sart mi ? Baska bi yolu var midir? Verileri nasil kurtaririm yardimlarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook video siyah ekran sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • trojan yemişsin tek çaren format gibi gözüküyor eğer elinde varsa perfect xp sp3 cd sini tak menüde mini xp seçeneğini seç windows açılır ordan verilerini yedekleyip formatı at
  • http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic464068.html
    yabancı sitelerde baktım white screen webcam virüs diye geçiyor bir kaç yol önermişler virüsten kurtulmak denedim işe yaramıyor

hala bir çözüm bekliyorum ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.