Şimdi Ara

Metin2 Windows10 Mavi ekran Sorunu (%99 ÇÖZÜM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ,
    Öncelikle bu yazıyı telefondan yazıyorum ama umarım bu sorunu yaşayan arkadaşlara faydalı olacaktır .
    Mavi ekran hatasını son 10-15 gündür alanlar var ise bu sorun windows'un dağıttığı son kritik güncellemeden kaynaklı arkadaşlar çözümü ise bir kaç yoldan anlatayım.Eğer bahsettiğim güncelleme sizde yüklüyse başlattan tarih saat kısmına kadar olan bölüme sağ tıkladığınızda masaüstünü göster / görev yöneticis penceresi siyah çıkacaktır eğer değilse bu sürümde değilsiniz demektir. Neyse öncelikle güncelleştirmeler kısmına girelim orada solda windows update / windows defender vs gördüğümüzde alta doğru kurtar veya kurtarma adında bi seçenek göreceksiniz ona basın sizi bir önceki sürüme geri getirmek için bir sihirbaz açılacak adımları takip ederek sihirbazıni tamamlayın ve bekleyin.
    Çözüm 2 sisteminizi geri yüklemeyi deneyin.Çok önemli dosyalarınız yoksa ekim sonuna dönün ki bu güncellemeyi almayın.
    Çözüm 3 pcnizin otomatik güncelleme almasını kapatın. Ardından windows 10u kaldırıp tekrar kurmayı deneyin ama pc yi sıfırlamayın yoksa ayarlarınızda gidecektir.
    Alternatif çözüm : Bazı arkadaşlar metin2 sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk sekmesinde > bu uyumlulukta çalıştır olarak windows 7/8 seçtiklerinde düzeldiğini söyledi onu da alternatif olarak eklemek istedm.
    Eğer ki bu güncellemede değilseniz yine aynı çözümleri deneyebilirsiniz ancak oyunu kaldırıp tekrar yüklemek problemi çözebilir.

    NOT : mavi ekran hataları her zaman yazılımsal olmayabilir.Ekran kartınızı ve Anakartınızı veya Ram'inizi kontrol etmenizde fayda var.

    Umarım bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilirim :) İyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.