Şimdi Ara

windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
69.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugun bilgisayarıma format attım. battlefield bad company 2 patchi ni açınca bu hatayı alıyorum. format atmadan önce aynı patchden kurup online oynamıştım fakat dosyaya iki kere tıklayınca:

"windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi.öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir" diyor ve dosyayı açmıyor. antivirüs programımı kaldırdım.

nolur yardım edin rahat oyun oyniyim diye ekran kartı aldım sora bilgisayar çöktü şimdi format attım oyunu kurdum fakat dosta açılmıyor.
    yardımlarınızı bekliyorm

• yardım edebilecek yok mu arkadaşlar canım çok sıkkın kafam basmıyor google amca da doğru dürüst bir bilgi veremedi. bi el atın hocam ya
  • yok mu bunun çaresi arkadaşlar kaldım böyle
  • Konuyu hortlatıyorum ama benzer bir sorun yaşadım rastgele de çözdüm, IDM sıkıntısız çalışıyordu sonra birden firefox eklentisi hata verdi, video indiremedim, IDM kapandı, açmak istediğimde "windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi" diyordu program yüklü olmasına rağmen, kullandığım Kaspersky Internet Security 2013 programını kapatıp, IDM'yi tekrar açmayı denedim ve açıldı, yani sıkıntı KIS'teymiş, belki güvenlik duvarıyla alakalı bir durumdur, ekstra izin vermek gerekiyor olabilir.
  • Xp deyken banada buna benzer bir Problem olmuştu sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam sağ tuş özellikleri orada alta bir seçenek vardı izin ver diye sanırım, yanlış hatırlıyor olabilirim uzun zaman oldu kusuruma bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer bir problem yaşayacak arkadaşların bilgisine: Meseleyi hallettim, ben IDM'nin güncellemesini yapıp tekrardan patch işlemi yaptığımda Kaspersky Internet Security 2013'ün çıkardığı "Bu programa güveniyor musunuz?" uyarısında ben "Hayır" tıklamışım sanırım çünkü bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi Kaspersky'den şüphelenip firewall / güvenlik duvarı seçeneklerine baktığımda kısıtlanmış grupta olduğunu gördüm ve güvenilen programlar arasına aldım artık problem yok!
  • bu hatanın sebebi dosyanın çalışma izninin olmayışı, sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır ile çözülebilir olmuyorsa antivirüs, antispy yazılımlarını devre dışı bırakılarak tekrar deneyebilirsiniz.

Özellikle oyunlarda crack patch gibi şeyleri bu yazılımlar engellediği için çalışmasına izin vermiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grin -- 7 Nisan 2013; 0:02:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Virüs Programını Kaldır Dene Bendede Benzer Sorun Olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcnoz

yardım edebilecek yok mu arkadaşlar canım çok sıkkın kafam basmıyor google amca da doğru dürüst bir bilgi veremedi. bi el atın hocam ya

Anti virüs programını devre dışı bırakıp öyle deneyin oluyor. Sonradan açmayı unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes . -- 5 Ekim 2013; 23:18:18 >
  • Arkadaşlar Çözümü Şöyle Öncelikle Dosyaya Sağ Tıklayınız Daha Sonra GENELE tıklayın orda engeli kaldır varsa ona tıklayın eğer öyle birşey yoksa güvenliğe tıklayın orda 3 tane 4 tane kullanıcı görünür onlara bakın orda değiştir deyin eğer kutucuklar işaretlenmemişse işaretleyin sonra deneyin oda olmazsa kurduğunuz setup için aynısını yapın sonra yüklenince birdaha hemen açmayın dosyayı dediğim şekilde ayarlayın sonra açın yoksa bazı salak dosya dediğimiz olay gerçekleşiyor yani dosya bir hatada gidiyor ve açılmamaya devam ediyor Bukadar arkadaşlar İyi Günler Dilerim
  • Arkadaşlar öncelikle programa veyada dosyaya sağ tıklayın ardından Güvenliğe girin grup yada kullanıcı adlarının altındaki düzenleye basın alta yerel hesap için izinler var ordaki hepsi için tik atın ve uygula diyip çıkın sorun hal olmuştur :)
  • Arkadaşlar sorum olucak da.Arkadaşımın bilgisayarında bazen Masaüstünde hiçbir şeye tıklayamıyor.Üstüne üstlük yönetici olan hiçbir şeye bastığında çalışmıyor veya açılmıyor.Görev yöneticisine görev çubuğuna sağ tıklayıp bastığında da açılmıyor yardım edebilecek var mı ?
  • MrAboReis M kullanıcısına yanıt
    AYNI SORUN ŞİMDİ BENDE DE OLDU SEN HALLEDEBİLDİN Mİ İKİ AYDA. 3 GÜNDÜR SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM VALLAHİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: EEMMMKK

AYNI SORUN ŞİMDİ BENDE DE OLDU SEN HALLEDEBİLDİN Mİ İKİ AYDA. 3 GÜNDÜR SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM VALLAHİ
    VİRÜS TEMİZLEME ve SİSTEM KONTROLU
    donanımhaber forum
    VİRÜS TEMİZLEME ve SİSTEM KONTROLU » Sayfa 1 - 40
    https://forum.donanimhaber.com/virus-temizleme-ve-sistem-kontrolu--135009649

Buradaki konuya Farbar loglarını gönderin bir bakalım isterseniz.

• Benim de bu sabah başıma geldi, Bilgisayarım zaman zaman biraz fazla ısınıp kapanıyordu. Evde online derslerden dolayı hep lazım olduğu için gönderemiyordum tamire. Bugün yine aynı şey oldu. Tekrar açtığımda hiçbir uygulamaya yönerici olarak giremiyorum, windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi diyor. Genelde hesabın admin olmasından bahsetmişler ama kullanıcı hesabım admin olarak görünüyor, çözerseniz bana da el attın kafayı yedim kaç saattir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.