Şimdi Ara

Windows başlatılıyor ekranı değiştir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim kardeşim bilgisayarı ona vermediğim için bana kızdı ve denetim masasından google'ı kaldıracaktı. ben tam kaldıracakken bilgisayarın arkadan gücünü kestim.
    google kaldırılmadı ancak ben bilgisayarı açarken Windows başlatılıyor'da windows logosu gelmiyor bir anda ekran değişiyor ve o şekilde açılıyor nasıl düzeltebilirim? lütfen çok endişeleniyorum
    Bilgisayarın İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate

• Dilediğiniz .jpeg koyabilirsiniz.Netten copy paste yaptığım yöntem aşağıda.Ayrıca cmd den sfc komutu ile sistem dosyalarının bakımını yapabilirsiniz.Yada CCleaner, Glary Utılıtıes gibi prg.ile bakım yapılabilir.

1 Başlat'a tıklayın ve arama çubuğuna regedit yazın.
    2 HKEY_LOCAL_MACHINE'e sağ tıklayın ve bul'u seçin.
    3 OEMBackground yazıp aratın, bulduğunuzda çift tıklayarak OEMBackground değerini 0 değil 1 yapın.
    4 Eğer böyle bir anahtar yoksa yeni bir DWORD değeri ekleyin ve adını OEMBackground koyun. 3. adımı uygulayın.
    5 Windows Explorer'ı açarak %windir%\system32\oobe adresini girin
    6 info isimli bir klasör oluşturun ve açın
    7 bu klasör içinde backgrounds isimli yeni bir klasör oluşturun
    8 istediğiniz duvar kağıdını backgroundDefault.jpg ismiyle kaydedin ve bu klasöre koyun. Ancak 245 KB'tan küçük olması gerekiyor
  • xMANİTUx X kullanıcısına yanıt
    Peki bunları yaptığımda o Windows başlatılıyordaki animasyonlar gelecek mi?
  • ProPant P kullanıcısına yanıt
    Yukarıda yöntem değişik .jpeg koymanıza yarar.Aşağıdaki link orijinal animasyon için...

7.enpedi.com
    Windows 7: "Windows Başlatılıyor" Yazısını ve Önyükleme Ekranı Animasyonunu Değiştirmek
    http://7.enpedi.com/2012/01/windows-baslatlyor-yazsn-ve-onyukleme.html

• xMANİTUx X kullanıcısına yanıt
    yaptım yine olmadı.
    ilk öncehttps://i.hizliresim.com/4aQGMG.png
    bu ekran geliyor o animasyon gelmiyor
    sonra farklı bir yükleniyor ekranı var
    hani format usb takıp boot menuden seçince açılırken çıkan yükleniyor
    ekranı varya o çıkıyor o şekilde
    açılıyor
    acaba sistem dosyalarına birşey mi oldu? olduysa nasıl düzeltebilirim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ProPant P kullanıcısına yanıt
    Eksik veya bozuk sistem dosyalarıyla ilgili sorunları gidermek üzere Sistem Dosyası Denetleyicisi aracını kullanma;

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOKTURUK

Eksik veya bozuk sistem dosyalarıyla ilgili sorunları gidermek üzere Sistem Dosyası Denetleyicisi aracını kullanma;

ordaki cmd komutunu uyguladım güvenli modda iken sonra yaptım yeniden başlattım yeniden başlarken güncelleştirmeler yapılandırılıyor dedi sonra açılırken F8 basıp normal olarak başlat dedim sonra bir baktım bu windows kopyası orjinal değil yazıyor. bende sistem geri yükleme yaptım. yok mudur bunun bir çözümü :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.