Dün bilgisayarıma format atıp yeniden windows XP home edition yükledim. Elimde orjinal ürün anahtarı var ama telefonla etkinleştirmeye çalıştığım zaman windowsunuz etkinleştirilemedi diye uyarı verdi internetten etkinleştirmeye çalıştım oda olmadı etkinleştirme sayısı aşıldı gibi bişey yazdı geçen format atışımda böyle birşey olmamıştı. Ben şimdi bu windowsu nasıl etkinleştirebilirim yardım lütfen.
belli sayının üzerinde format attığınızda orjinal key doğrudan etkinleştirme yapmaz bu durumda etkinleştirme yapmaya çalıştığınızda size 9 haneli ve her hanede 6 rakam veya karakterden oluşan toplam 54 karakterli bir şifre verilir siz bu şifreyi microsoftu arayarak bildirirsiniz onlarda size aynı şekilde yeni bir 54 karakterli şifre verirler sizin etkinleştirme sayfanızdaki boş yerlere bunları yazıp ilerle son dediğinizde etkinleştirme tamamlanmış olur. ben attığım son 7-8 formatı böyle etkinleştirdim.
yalnız aşağıda vereceğim ücretsiz numarayı aradığınızda bazen 3 defa bile olabiliyor bilgisayar sizden bu şifreyi istiyor ve her seferinde etkinleştirme yapılamadı diyor sonra sizi oparatore aktarıyor siz bu seferde bir daha bu 54 karakteri o kişiye söylüyorsunuz sonra o size yeni 54 karakterli şifreyi veriyor böylece etkinleştirme gerçekleşmiş oluyor
ücretsiz microsoft etkinleştirme hattı:0800 211 39 39 microsoft danışma hattı : 4446787