Şimdi Ara

Windows açılışında başlayan program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herhangi bir dosyanın Windows başlangıcında otomatik olarak çalışması nasıl sağlanır?
    Şimdi, bu kolay yapılabilen birşey olsa gerek =) İşi kolay tutmak için Zamanlanmış Görevler'de "Oturum açıldığında" ve "Sistem başladığında" seçenekleriyle deneme yaptım. İkisinde de ayarladığım dosya açılmadı =) Msconfig'de "başlangıç" kısmına ekleme yapabilir miyim diye baktım fakat onunla ilgili birşey bulamadım (registry'yi düzenlemek gerekiyor sanırım)
    Durum o kadar sıkıntıya soktu ki; sırf autoexec işlevi yazmak için c++ öğrenmeyi bile düşünüyorum =)
    Sorunu kolay yoldan çözmeme yardımıcı olursanız sevinirim =)

Asus P5VD2-VM SE Ankart, Intel Core Duo 1.80 ghz E2160 işlemci, 2 x 1024 DDR2 Ram, Nvdia Geforce 7200gs ekran kartı 512 (256 paylaşımlı) Exper 19 " LCD Monitör, Windows Vista Home İşletim Sistemi (32bit) DVD -+RW/-RW/CD-R Çift katmanlı yazıcı
  • El ile şöyle yapılaibilir:

Start\Run --> "regedit" :

Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersiyon\Run yoluna

veya

Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersiyon\Run yoluna

Exe Adı, Exe Yolu şeklinde yeni bir anahtar ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qamyoncu -- 24 Mayıs 2010; 23:09:19 >
    Asus P5VD2-VM SE Ankart, Intel Core Duo 1.80 ghz E2160 işlemci, 2 x 1024 DDR2 Ram, Nvdia Geforce 7200gs ekran kartı 512 (256 paylaşımlı) Exper 19 " LCD Monitör, Windows Vista Home İşletim Sistemi (32bit) DVD -+RW/-RW/CD-R Çift katmanlı yazıcı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.