Şimdi Ara

Windows 8mi 7 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan windows 7 kullanıyorum fakat bir değişiklik olsun istiyorum yani windows 7 artık sıktı windows 8 de güzel performans alabilirmiyim bu sistemle

Ekran kartı : Nvidia GeForce 9500GT

İşlemci :İntel Core2Duo 2.00 ghz

Ram : 4gb ddr2 (fakat 3gb kullanıyor yazıyo hala çözebilmiş değilim )

Arkadaşlar sistemim böyle windows 8 uyar mı ? uyar ise geçicem.

• win 8.1 SL
  • Tabi ki windows 8 kullanabilirsin. Sistemin yeterli herhangi bir sorun olmaz.
  • 4 gb rami görmesi için 64 bit lik işletim sistemi kurman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 29 Ağustos 2014; 2:57:08 >
  • 8.1 U1 x64 aynı sisteme denk laptopa dün kurdum gayet güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

4 gb rami görmesi için 64 bit lik işletim sistemi kurman lazım.

64 bit :( malesef ama olmuyor yinede dursun ya belki kullanıyodur .
  • Tamam arkadaşlar iyi olursa 64 bit mi kurayım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    12 ay önce açıldı
    iPhone 11 mi 12 mi 13mini mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: compdasore

Tamam arkadaşlar iyi olursa 64 bit mi kurayım ?

4gb ve üstü ram için 64 bit kullanılması daha iyi ve performanslıdır.
  • Peki oyunlarda güzel performans alabilir miyim şu an oynadığım oyunda 60 sabit performans alıyorum yani 60,59,61 falan oluyor kaç fps yükselir yada sabit mi kalır ?
  • quote:

Peki oyunlarda güzel performans alabilir miyim şu an oynadığım oyunda 60 sabit performans alıyorum yani 60,59,61 falan oluyor kaç fps yükselir yada sabit mi kalır ?

deneyip görmen lazım. Kimse kesin bir şey söyleyemez.
  • Arkadaşlar bilgisiyardan anlayan bir arkadaşım sen o makineden daha ne bekliyosun dedi yai olur mu olmaz mı kararsız kaldım .
  • quote:

Arkadaşlar bilgisiyardan anlayan bir arkadaşım sen o makineden daha ne bekliyosun dedi yai olur mu olmaz mı kararsız kaldım .

pc w8 kaldırabilecek güçte ama kurma derim, neden dersen uyumsuzluk sorunları çok çekersin, belki w8 veya türevlerini beğenirsin ama bir o kadarda nefret edersin....
  • win 8 kur win 7 mi kaldı yeniliklere açık olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

quote:

Arkadaşlar bilgisiyardan anlayan bir arkadaşım sen o makineden daha ne bekliyosun dedi yai olur mu olmaz mı kararsız kaldım .

pc w8 kaldırabilecek güçte ama kurma derim, neden dersen uyumsuzluk sorunları çok çekersin, belki w8 veya türevlerini beğenirsin ama bir o kadarda nefret edersin....

8.1 güncellemesiyle uyumsuzluklar giderildi diyolar ama bilmiyorum kararsız kaldım şimdide
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

quote:

8.1 güncellemesiyle uyumsuzluklar giderildi diyolar ama bilmiyorum kararsız kaldım şimdide

herşeye windows gözüyle bakmayın, şimdi ne demek istediğimi açıklayacağım, çoğu kişi anlar sanmıştım ama hiç kimse anlamamış dediğimi, çok kısa ve basit açıklıyorum,

evet w8 veya w8.1 kurabilirsin, ve şanslıysan donanımlarına ait driver de bulabilirsin ve daha şanslıysan eski driverlerlede (w7 driverleri w8'de çalışabilir, w8.1de çalışmaz) çalıştırabilirsin w8'i, evet kurdun çalıştı, ve evet ilk kurulum, kurulu hiçbirşey yok, w8 sorunsuz gibi görünecek, çok hoşuna gidecek ve hayatın gerçekleri,

aslında kullandıkça sorunların çıktığını, eskiden kullandığın oyunların artık eskisi gibi çalışmadığını, yada eski performansını vermediğini, yada sürekli oyunların ve uygulamaların çöktüğünü, yada hiç çalışmadığını göreceksin, bu sadece oyunlar için değil, eski (w7 uyumlu) bütün programlar için geçerli olduğunu göreceksin,

eskiden mükemmel olduğunu düşündüğün pc'nin eskisi gibi olmadığını görünce hayal kırıklığına uğrayıp önceden beğendiğin w8 ve w8.1'den nefret edeceksin,

uyumluluk demek sadece w8 veya türevlerinin pc'de çalışması değil, eskiden kulanabildiğin uygulamaları ve oyunları, eskisi gibi kullanabilmektir ki bu mümkün değil,

kurmak ve kurmamak sana kalmış....

• ssd varsa kur direk 64bit windows 8.1 pro yu. gozle gorulur bir degisiklik olacak hizda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.