Şimdi Ara

Windows 8 Yüklediğim uygulamalar açılıp kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün bilgisayara Windows 8 i yükledim. Uygulama indirdim bir kaç tane. Uygulamaya tıklıyorum açılıyor bekliyoruz e posta falan girdik işte bekliyoruz sonra kapanıyor baştan açılıyor. Ne yapabilirim çözümü nedir?

• Eğer kaspersky kullanıyorsan bazı metro uygulamalarında sorun çıkarıyor. Önce kaspersky ı durdur dene çalışacakmı diye. Eğer çalışıyorsa;

Kaspersky IS 2013 -> Ayarlar -> Uygulama denetimi -> Uygulamalar -> Güvenilmezdeki uygulamaları güvenilir yap (app.html gibi html uzantılı dosyalar.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüzün Dram Keder

Eğer kaspersky kullanıyorsan bazı metro uygulamalarında sorun çıkarıyor. Önce kaspersky ı durdur dene çalışacakmı diye. Eğer çalışıyorsa;

Kaspersky IS 2013 -> Ayarlar -> Uygulama denetimi -> Uygulamalar -> Güvenilmezdeki uygulamaları güvenilir yap (app.html gibi html uzantılı dosyalar.)

Hiç virüs programı yüklü değil
  • windowsu yeniden yükle veya format attıgın aygıtı tak ayarlar genel ayarlardan dosyalarıma dokunmadan sistemi yeniden yükleye bas yükle.
  • Win8 için bence daha erken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

windowsu yeniden yükle veya format attıgın aygıtı tak ayarlar genel ayarlardan dosyalarıma dokunmadan sistemi yeniden yükleye bas yükle.

Dosyalarıma bi şey olmaz değil mi kaybolursa bişey kaybolur mu?
  • win8 çok program seçicidir. Hangi programda uyumsuzluk olduğunu anlamak için tek tek kurmanı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yumuşak Ğ

quote:

windowsu yeniden yükle veya format attıgın aygıtı tak ayarlar genel ayarlardan dosyalarıma dokunmadan sistemi yeniden yükleye bas yükle.

hayır adı üstünde yazıyor zaten dosyalarına dokunmadan windowsu yenilemek için diyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yumuşak Ğ

quote:

hayır adı üstünde yazıyor zaten dosyalarına dokunmadan windowsu yenilemek için diyor.

Yaptım şimdi dediğini açıldı. Fakat uygulamaların hepsi gitti. Ben de tekrar formatladım bilgiayarı Enterprise sürümünü yükledim. Bunda denicem açılacak mı diye.

• pro tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.