Merhaba arkadaşlar, Benim yeni bir Lenovo Ultrabook'um var.Windows 8 64 bit.Autocad 2013 gibi bir programı havada karada çalıştırabilecek bir sistemim var.Autocad 2013'ü sorunsuzca kurdum,fakat çalıştırmaya kalkınca sslerdeki hatayı alıyorum.
Surgeon Simulator,GTA4 gibi oyunları çalıştırmayı denedim,canavar gibi son grafiklerde sıkıntısız oynayabiliyorum.Fakat bu programı açmam gerek ve açamıyorum.Google amcadan öğrendiğim kadarıyla C++ kurulması gerekliymiş.Hepsi zaten kurulu.SS'lere koydum bakabilrsiniz.
Birde cmds'den bir şeyler yazılıyormuş ordan bulunıyrmş onu anlayamadm.Çözüm yolu verebilecek olana şimdiden teşekkürler.
SSLER;
Programiniz orijinal mi? Ayni program bende de var zira boyle bir sorun olmamisti. Guvenli mod da kaldirmayi dener misiniz? Programiniz orijinalse C++ felan gerek yok kendisi otomatik kendi sitesindn indiriyor. Eger korsan program ise C++ guncellemeyi denemelisiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Ersn06
Programiniz orijinal mi? Ayni program bende de var zira boyle bir sorun olmamisti. Guvenli mod da kaldirmayi dener misiniz? Programiniz orijinalse C++ felan gerek yok kendisi otomatik kendi sitesindn indiriyor. Eger korsan program ise C++ guncellemeyi denemelisiniz.
evet windowsun önerdiği çözüm bu (tabi windows lisanslı ise) birde programın içine bak farklı bir setup varmı programı kurduğun klosöre genelde x86 bilmem ne diye benzer isimli setup dosyasında verir gerekli c++ dosyasını oralara iyice bak yoksa gerekli c++ bulman büyük sorun
Teşekkürler C++ için güncel bir site verebilir misiniz ? Program çakma.