Şimdi Ara

Windows 8 ve Oyunlar [YARDIM]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben windows 8 kullanıyorum. İlk defa kullanıyorum işte zaten zor alıştım. Bilgisayarda 16 Ram, son model i7 ve GeForce 750m 4 gb ekran kartı var. Daha yeni sayılır içine 3 5 program anca yükledim. Ama Allah kahretsin ki hiç bi oyun kuramıyorum. Point blank kurdum normal genel oynadığım oyun. Ondan sonra sorunsuz çalıştı falan hiç takılma falan yok. Sonra Torrenten Skidrow'un upload ettiği Borderlands 2'yi indirdim. Daemon tools ile sanal bellekten kurdum daha sonra crackledim açılış ekranı geldi bi sonra hata verdi .dll hatası. Ben de başka cracklerle denedim yine açılmadı launcher çalışmayı durdurdu dedi. Veri yürütme engelleyicisini aktifleştirdim kapattım yine açılmıyo ya tepki vermiyo ya da giriş ekranında kapanıyo. Diğerleri de oyunlar kurulmuyo dedi windows8 e göre yapılmış cracklerle dene dedi onlarla da denedim hala açılmıyo. Eğer böyle olucaksa windows 7 ye geçicem ama recovery de 7 yok bilgisayar 8 le geldi komple. Benim eski acer bilgisayarımda bile oynuyodum 512 ekran kartı 2 gb ram pentium du. Tabi ultralow da.
    Neyse herhangi bi çözümü yok mu yani böyle boş boş oturup bekliyecek miyiz?
    Yanlış bölümse kusura bakmayın -

• Yanlış bölüm değil yanlış forum. Windows 8'de Test Drive Unlimited 2 dışında çalışmayan oyunum olmadı ki onu da uğraşıp çalıştıranlar mevcut. Bahsettiğiniz Borderlands 2'yi de saatlerce Windows 8 de oynadım oyun korsan olmasından kaynaklanıyor sizin durumunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Yanlış bölüm değil yanlış forum. Windows 8'de Test Drive Unlimited 2 dışında çalışmayan oyunum olmadı ki onu da uğraşıp çalıştıranlar mevcut. Bahsettiğiniz Borderlands 2'yi de saatlerce Windows 8 de oynadım oyun korsan olmasından kaynaklanıyor sizin durumunuz.

Windows 8.1 de sıkıntı yok. 2K'nın dediği gibi korsan olduğundan olabilir. Bana orijinal oyunlarda sorun çıkarmadı şu anlık.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Yani forumda orjinal olmayan ürünler konusunda yardım alamıyor muyuz? Ee yani diyorsunuz ki tek çözüm orjinal ama öğrenciyiz be abi napalım Neyse yine de bi aklınızın ucunda bulunsun bulursanız falan yani bi yardımınız dokunur. Sağolun cevaplar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan*

Yani forumda orjinal olmayan ürünler konusunda yardım alamıyor muyuz? Ee yani diyorsunuz ki tek çözüm orjinal ama öğrenciyiz be abi napalım Neyse yine de bi aklınızın ucunda bulunsun bulursanız falan yani bi yardımınız dokunur. Sağolun cevaplar için

Doğrudur takip etmek lazım geçenlerde Borderlands 2 GOTY Edition 20 TL Ye düşmüştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows 8'de sorun yok. Ekran kartınızın güncel sürücülerini takip edip yükleyin.
    Oyun için de pc'ye steam programını kurun. 10 dolara bir sürü oyun var.
  • borderlands 2 bendede çalışmıyor ancak onun dışında çalışmayan oyunum olmadı 1 yıldır kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Car mechanic simulator çalışmıyor bende de :/ Oyun orijinal sistem de imzamdaki. Yani ya oyunda sorun var ya windows 8de
  • quote:

Orijinalden alıntı: onallahmet

Car mechanic simulator çalışmıyor bende de :/ Oyun orijinal sistem de imzamdaki. Yani ya oyunda sorun var ya windows 8de

Oyun resmi olarak Win 8 destekliyor hocam. Steam üzerinden aldıysanız dosya doğrulama yapın ve yaptıktan sonra PC'yi yeniden başlatın yine olmazsa Win XP uyumluluk ile çalıştırın.
  • quote:

Ben de geçen yıla kadar öğrenciydim. 3 gün önce Deus Ex HR-DC oyununu Steam'den 4.99 dolara aldım. O biraz bahane oluyor güzel kardeşim.. İnan aynısını bende yapıyordum eskiden. Buna dahi durumun yoksa haklısın, o zaman korsan oyna ama çaktırma
    Steam'de çok iyi indirimler oluyor. Durumun varsa takip etmende yarar var

• win 8.1 kullanıyorum şu ana kadar çalıştıramadığım oyun olmadı.win 7 de ne çalışıyorsa heppppsi çalıştı 8.1 de
  • freqX kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı güncel ama yine çalışmıyor. Bi de internette bios ayarlarınızı güncelleyin falan demişler. Ondan da anlamadım girdim siteye bulamadım falan. Steam'ı kurdum kurmasına da o paypayl olayı falan hiç kafam basmaz kendi kartım olsa alıcam ama ben de de yok malesef o yüzden korsan almak zorunda kalıyorum. Bi de bu steam oyunları sanırım gittigidiyorda satılıyor onlar hakkında ne diyorsunuz.
  • Fuusrodah kullanıcısına yanıt
    Ya işte dediğim gibi o steam'i kurdum ama para ödeme işinde sorun var bende. Nasıl yapıcağımı bilmiyorumç
  • quote:

Ya işte dediğim gibi o steam'i kurdum ama para ödeme işinde sorun var bende. Nasıl yapıcağımı bilmiyorumç

Git migrosa ininal kart istiyorum de.
    İçine para yüklet (migros kasasından yükleniyor)
    Gir Steam'e oyunu satın al de, kredi kartı no nu gir, arkadaki son 3 haneyi gir.
    Adını Soyadını yaz.
    Oyunu aldın.
    Bu kadar basit..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

Orijinalden alıntı: onallahmet

Car mechanic simulator çalışmıyor bende de :/ Oyun orijinal sistem de imzamdaki. Yani ya oyunda sorun var ya windows 8de

Oyun resmi olarak Win 8 destekliyor hocam. Steam üzerinden aldıysanız dosya doğrulama yapın ve yaptıktan sonra PC'yi yeniden başlatın yine olmazsa Win XP uyumluluk ile çalıştırın.

Söylediklerinin hepsini en az 10-12 kez yaptım

• Fuusrodah kullanıcısına yanıt
    Bu ininal dediğiniz kart çakma kredi kartı gibi bi şey mi doldurulanalrdan. Biraz açar mısınız konuyu
  • quote:

Bu ininal dediğiniz kart çakma kredi kartı gibi bi şey mi doldurulanalrdan. Biraz açar mısınız konuyu

Adın sanın geçmiyor ve limiti olan bir kart..
    Eksi bakiyeye düşme diye bir derdi yok. Sadece yüklenen parayı harcarsın.
    En fazla bir karta 2bin tl yüklenebiliyor. Sonra o kartı kır at..
    Her para yüklemede 2 tl hesap ücreti alınıyor migrosta. (İlk para yüklemede 5 TL)
    Hepsi bu..
    İnternet için ideal yani. Tavsiye ederim..
  • Allah sizden razi olsun allah ne muradınız varsa erdirsin yemin ederim şu ana kadar forumda en çok işe yarayan şeyi sizden duydum. Ben de komşuya falan alışveriş yaptırıyodum hep kredi kartıyla. Artık kurtuldum onlardan. Çok sağolun vallahi hakkınızı ödeyemem. Ayrıca internette bu kadar açıklaması yazmıyordu sağolun

• bu oyunların hepsi çalışıyor....!

• Bu calisiyor dediginiz oyunlari siz mi denediniz? Denediyseniz siz mi indirdiniz? Orjinal mi torrent mi biraz aciklar misiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.