Şimdi Ara

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.977
Cevap
72
Favori
188.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

Bu arada arkadaşlar Ben o bütün recovery, 100 mb lik alan C sürücüsüde dahil hepsini biçimlendirdim. Tertemiz baştan kurdum. Anahtar etkinleştirmedi.

quote:

- Windows Tuşu+R'ye basın. Çıkan Çalıştır kutucuğuna regedit yazın.

- Kayıt defterinde şu kaydı bulun: HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/

- Oradaki MediaBootInstall değerini çift tıklayın. 1 olan değeri 0 olarak değiştirin ve pencereyi kapatın.

- Start ekranında arama kutucuğuna "cmd" yazın. Çıkan Komut İstemi'ne sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştırın.

- slmgr /rearm yazıp enter'a basın. "Başarılı olmuştur, bilgisayarınızı yeniden başlatın" gibi bir uyarı alacaksınız. Yeniden başlatın bilgisayarı.

- Bilgisayarınız yeniden başladığında etkinleştirilmiş olarak açılacak. Eğer öyle başlamazsa start ekranında "Windows Etkinleştirme" diye arama yapıp baştan etkinleştirme yapın. Başarılı olacaktır.

bu yöntemle şu anda etkinleştirdim orjinal windows8 kullanıyorum bilginize.

Hemen arıyorum microsoft'u, böyle bir açıkları olduğunu söylüyorum

Takılayım dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: turnasuyu

Merhaba arkadaşlar windows 8 32 bit satın aldım. Aldığım seri no ile 64 bit yükleyebilir miyim acaba?

yükleyebilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

Bu arada arkadaşlar Ben o bütün recovery, 100 mb lik alan C sürücüsüde dahil hepsini biçimlendirdim. Tertemiz baştan kurdum. Anahtar etkinleştirmedi.

quote:

- Windows Tuşu+R'ye basın. Çıkan Çalıştır kutucuğuna regedit yazın.

- Kayıt defterinde şu kaydı bulun: HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/

- Oradaki MediaBootInstall değerini çift tıklayın. 1 olan değeri 0 olarak değiştirin ve pencereyi kapatın.

- Start ekranında arama kutucuğuna "cmd" yazın. Çıkan Komut İstemi'ne sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştırın.

- slmgr /rearm yazıp enter'a basın. "Başarılı olmuştur, bilgisayarınızı yeniden başlatın" gibi bir uyarı alacaksınız. Yeniden başlatın bilgisayarı.

- Bilgisayarınız yeniden başladığında etkinleştirilmiş olarak açılacak. Eğer öyle başlamazsa start ekranında "Windows Etkinleştirme" diye arama yapıp baştan etkinleştirme yapın. Başarılı olacaktır.

bu yöntemle şu anda etkinleştirdim orjinal windows8 kullanıyorum bilginize.

Hemen arıyorum microsoft'u, böyle bir açıkları olduğunu söylüyorum

Takılayım dedim.

güzeldi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Merhaba arkadaşlar windows 8 32 bit satın aldım. Aldığım seri no ile 64 bit yükleyebilir miyim acaba?

hocam 64 bit sürümü varsa debe bakalım bizde bilgilenmiş oluruz

Yok hocam yüklü mdeğil. Eger olursa yükleyeceğim kotadan gitmesin:)

Arkadaşlar Aslında Sormadan ONce Gecmıs Sayfaları Okusanız, Sormanıza Gerek Kalmıycak. Evet 29 TL Verip Satın Aldıgınız Key İle Hem 32 Hem 64 Kullanabiliyorsunuz. Bİlhassa İstemedende Olsa Denemek Zorunda Kaldım 29 TL Mevzusunu Okuyunca Depara Kaltım Hemen Elimdeki Yani, Kız Arkadasımın Notebook`u Üzerinden Satın Aldım Hemen İndirdim, Kurdum Baktimki 32 Bit. Sonradan Arastırınca 32 Bit Bir Bilgisayardan İndirirseniz 32 Bit İniyor ( Kız Arkadasımınki Win7 32 Ultimate ) 64 Bit Kurulu Bilgisayardan İndirirseniz 64 Bit İniyor. Sonra Ben Üşenmedım Kendi Blgisayarımı Formatladım Win7 64 Kurdum Ordan Tekrar Aynı Key İle İndirdim Kurdum, Masa Üstü Geldiginde Lisansımda Aktifti Halende Öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 1 Kasım 2012; 17:44:30 >

• Cevaplar için teşekkürler. 64 biti indirebileceğimiz bir link var mı acaba? Yoksa win7 64 bit kurup oradan mı indireceğiz.
  • quote:

Cevaplar için teşekkürler. 64 biti indirebileceğimiz bir link var mı acaba? Yoksa win7 64 bit kurup oradan mı indireceğiz.

Link Yok Hocam, Windows7 64 Bit Kurulu Bir Sistemden Tekrar Windows 8 İndirme Aracı İle KEY`inizi Girerek İndiriceksiniz
  • Sonuç olarak şimdi bu promosyon kodu dönemi bitti,

Bundan sonra 79 TL'ye veya kutulu 129 TL'ye alınan Windows 8 Pro ile;

Orijinal veya korsan Windows 7 nin üstüne (veya temiz kurulum) kurmak mümkün. Bu durum ilerde microsoft yetkililerinde emin olmadığından yola çıkarsak korsan kullanan arkadaşlar için ilerde sorun yaratmayacağı kesin gibi gözüküyor.

Doğru mudur?

Yanlışım var ise düzeltin

Doğru ise windows 7 ultimate Türkçe 500 küsür liralardan satılıyor iken böyle bir durum garip değil mi 79 liraya orijinal windows 8 sahibi olmak?
  • Şimdi yeni aldığım laptopuma bu win8 dvd ile temiz kurulum (format) yaptım. Beğenmezsem tekrar orjinal win7 me, win7 liyken oluşturduğum 4tane recovery dvdsi ile dönebilirmiyim? Teşekkürler.
  • arkadaşlar, uygulamalarım, oyunlarım vs. korunarak windows 8 kurulma şansı var mı? yoksa illa temiz kurulum mu gerekli?
  • Paylaşan arkadaşa teşekkürler.
    2 gün önce 29TL'ye aldım ve temiz kurulum yaptım.
    Win 7'den eksiği yok yeni işletim sisteminin fakat eski tip start menüsünü aramıyorum değil.
    Onun dışında kesinlikle daha hızlı bir işletim sistemi.
  • Promosyon kodu alamıyorum kardeşim, çok denedim olmadı hatta ccleaner bile kullandım, ne yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dippas

29tl alıp sorunsuz bi şekilde usb den kurdum. Güzel olmuş, gönül rahatlığıyla alın.

benim sistem 2010 da alınma, win 7 kullanıorum, bende 29 tl ye alabilirmiyim veya ne yapmalıyım kurulum yapabilmek için.
  • ben biraz önce 29 tl ye win 8 kurdum..temiz formatı bastım bi sorunda olmadı..bu arada ilk defa orjinal lisansım oldu..bu arada yükseltme filan olayına çok takmışınız..ne yani temiz format atmam gerekirse yapamayacakmıyım olurmu öyle şey..o zaman 29 değil 2 lira bile vermem..bildiğin lisansı 29 liraya aldık..zaten windows bu kampanyayı beni gibi at hırsızları için yapmış galiba..korsan taksi yi bıraktık işte..windowsta kazandı..bende lisanslı win8 kurdum..yani bill amca 29 tl kara geçti..zaten torrent sitelerini karıştırmaya başlamıştım ilaçlı varmı diye :)gerek kalmadı..orj win7 lisansınız varsa kaydolun faydalanın...
  • Promosyon kodu satmak isteyen varsa lütfen PM'den mesaj yazsın.
  • Arkadaşlar şöyle bir ekran çıkıyor.
    Orijinal windows 7 anahtarım yok, bunu geçemiyecekmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: anktotti

Arkadaşlar şöyle bir ekran çıkıyor.
    Orijinal windows 7 anahtarım yok, bunu geçemiyecekmiyim?

bi kaç gün önce sormuyordu işte. açık denen şeyde bu konu işte
  • Windows 7 Home Basic ürün anahtarım var. Siteye giriyorum ama

quote:

Üzgünüz.

Kayıt işlemi sırasında girilen bilgiler, yükseltme teklifinden yararlanmak için uygun değildir.

Lütfen program gerekliliklerine bakın.
    Referans kodunuz: xxxxxxxxxxxxx

Destek bölümüyle bağlantı kurun

Bu yazı çıkıyor. Yardımcı olur musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

Windows 7 Home Basic ürün anahtarım var. Siteye giriyorum ama

quote:

Üzgünüz.

Kayıt işlemi sırasında girilen bilgiler, yükseltme teklifinden yararlanmak için uygun değildir.

windowsun belirtilen tarihten eski olduğu için yükseltme yapamıyorsun...

Bende an itibariyle windows 8 imi kurup problemsiz etkinleştirdim, kurulma ve kullanım hızına hayran kaldım, bunda ssd ye geçmemin payı büyük olsada yine de windows 8 çok iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 1 Kasım 2012; 21:58:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

Windows 7 Home Basic ürün anahtarım var. Siteye giriyorum ama

quote:

Üzgünüz.

windowsun belirtilen tarihten eski olduğu için yükseltme yapamıyorsun...

Önemli Tarihler

Bu tekliften yararlanmak için 2 Haziran 2012 ve 31 Ocak 2013 tarihleri arasında Windows 7 PC satın almalısınız. Windows 8 yükseltmeniz için kaydolmanız ve sipariş vermeniz gereken son tarih 28 Şubat 2013'tür

Sitede böyle yazıyor. Kaydolurken 28 Ağustos 2012 girdim, ki bilgisayarı aldığım tarih de bu

• Beyler rehberde anlatıldığı gibi her şeyi yaptım boot dvd si oluşturdum.
    1. seferde keyi girdim kurulum yaparken format attım sonra beceremedim kapadım.
    Bu seferde boot etmedi win 7 yi tekrar kurdum.
    Şimdi tekrar dvd den win 8 i kuruyorum bu seferde keyi kabul etmiyor.
    we couldnt verify the product key. Please check your installation media diyor.
    Şimdi ne yapacağım?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.