Şimdi Ara

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.977
Cevap
72
Favori
188.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

Windows 7 Home Basic ürün anahtarım var. Siteye giriyorum ama

quote:

Üzgünüz.

Kayıt işlemi sırasında girilen bilgiler, yükseltme teklifinden yararlanmak için uygun değildir.

Lütfen program gerekliliklerine bakın.
    Referans kodunuz: xxxxxxxxxxxxx

Destek bölümüyle bağlantı kurun

Bu yazı çıkıyor. Yardımcı olur musunuz ?

Yok yahu ne yaptıysam kabul etmiyor Yurttayım modemi de resetleyemem ki. Telefondan kaydolmayı deneyeceğim bir de, umarım işe yarar.

• Dostlar ben bir türlü en son ekranı geçemiyorum. Orjinal win 7 64 bit casper nirvana i5 işlemcili notebookta işlem yapıyorum. Ortam dvd hazırladım ama en son cihazlar hazır duruma getiriliyor ekranında kalıyorum. Nerede yanlış yapıuoruz acaba. Hem ön yükleme hemde dvden setup dosyasını çalıştırarak denedim bir türlü olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yukarıda da sormuştum sayfanın sonunda kaldığı için kaynadı sanırım

quote:

Sonuç olarak şimdi bu promosyon kodu dönemi bitti,

Bundan sonra 79 TL'ye veya kutulu 129 TL'ye alınan Windows 8 Pro ile;

Orijinal veya korsan Windows 7 nin üstüne (veya temiz kurulum) kurmak mümkün. Bu durum ilerde microsoft yetkililerinde emin olmadığından yola çıkarsak korsan kullanan arkadaşlar için ilerde sorun yaratmayacağı kesin gibi gözüküyor.

Doğru mudur?

Yanlışım var ise düzeltin

Doğru ise windows 7 ultimate Türkçe 500 küsür liralardan satılıyor iken böyle bir durum garip değil mi 79 liraya orijinal windows 8 sahibi olmak?

Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

Arkadaşlar yukarıda da sormuştum sayfanın sonunda kaldığı için kaynadı sanırım

quote:

Orijinal veya korsan Windows 7 nin üstüne (veya temiz kurulum) kurmak mümkün. Bu durum ilerde microsoft yetkililerinde emin olmadığından yola çıkarsak korsan kullanan arkadaşlar için ilerde sorun yaratmayacağı kesin gibi gözüküyor.

Doğru mudur?

Doğru ise windows 7 ultimate Türkçe 500 küsür liralardan satılıyor iken böyle bir durum garip değil mi 79 liraya orijinal windows 8 sahibi olmak?

İnsanları windows 7 den,xp den çekmeyi başarmanın tek yolu fiyatlandırmaydı,korsanı da katarsak işin içine...Microsoft zaten bu hamlesiyle windows 8 almayacaklara windows 8 sattı...

• Arkadaslar her seyi denedim ama yukaridaki sorunu gecemedim. Bu firsati kacirmak istemiyorum ya

• quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

Arkadaşlar yukarıda da sormuştum sayfanın sonunda kaldığı için kaynadı sanırım

quote:

Doğru mudur?

1. olarak promosyonlu dönem bitmedi.

İlgili tarihlerde (2 Haziran 2012 ve 31 Ocak 2013 ) Win 7'li bir pc alınmış ise promosyon kodu ile Win 8'i 29TL'ye alabiliyorsunuz.

Bunu olanağı Microsoft sunmuş. Nesi garip? Bence gayet başarılı bir satış stratejisi. Çünkü büyük bir kitle korsan işletim sistemi kullanıyordu. Ama şirket o kadar iyi bir satış fiyat stratejisi oluşturmuş ki korsancılar bile 29TL veriyim orijinal lisansım olsun diyor.

Düşünün 4 günde 4 Milyon kişi Win 8 Pro ya geçmiş. Hesap makinesine gerek yok herhalde

• mesela benim gibi mezarcı nın teki bile orjinal lisans aldı..bill amca işi biliyor..bu arada kod alamayanlar sağda solda 15-20 liraya kod satanlar var..ararsanız bulursunuz...
  • Orjinal Win 7 Home Basic var laptop ile beraber gelen ama fatura tarihi 26.06.2011 keyi siteye girdiğimde "Üzgünüz." sayfası geliyor. Tarihi farklı girdim Microsoft un istediği tarih aralığında girdim ama kabul etmedi. CCleaner ile temizledim modemi resetledim ama yinede olmadı faydalanamayacak mıyım ? Var mı bilgisi olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levent02 -- 1 Kasım 2012; 23:31:56 >
  • O tarihler arasında windows 7'li bir bilgisayar alınmasa bile yani 29 Tl'ye o kod alınmasa bile 79 Tl gibi bir fiyatta win 7 ultimate 500 küsür liranın yanında gayet verilebilir bir bedel diye düşünüyorum.

Dediğiniz gibi satış stratejisi bu olsa gerek.

EDIT: Son olarak 79 Tl ye şu anda alınsa bile sistem sanırım ilk sayfada anlatılanlar gibi işliyor değil mi? Yoksa adımlarda herhangi bir değişiklik var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.K. -- 1 Kasım 2012; 23:34:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Levent02

Orjinal Win 7 Home Basic var laptop ile beraber gelen ama fatura tarihi 26.06.2011 keyi siteye girdiğimde "Üzgünüz." sayfası geliyor. Tarihi farklı girdim Microsoft un istediği tarih aralığında girdim ama kabul etmedi. CCleaner ile temizledim modemi resetledim ama yinede olmadı faydalanamayacak mıyım ? Var mı bilgisi olan ?

Product code dan tarihi vs. Kontrol ediyor olamazlar herhalde. Benimki de Home Basic, benim keyi de kabul etmedi.

• ben windows ayarları ve uygulamaları seçeneğini seçtim peki bunla temiz kurulum yapabiliyor muyum arkadaşlar ?

bunu iso yapsam gene temiz kurulum olur mu ?
  • Ne yaptıysam alamadım şu promosyon kodunu. Elinde kullanılmamış promosyon kodu olan varsa PM'den görüşebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

Windows 7 Home Basic ürün anahtarım var. Siteye giriyorum ama

quote:

Üzgünüz.

Kayıt işlemi sırasında girilen bilgiler, yükseltme teklifinden yararlanmak için uygun değildir.

Lütfen program gerekliliklerine bakın.
    Referans kodunuz: xxxxxxxxxxxxx

Destek bölümüyle bağlantı kurun

Bu yazı çıkıyor. Yardımcı olur musunuz ?

windowsun belirtilen tarihten eski olduğu için yükseltme yapamıyorsun...

Bende an itibariyle windows 8 imi kurup problemsiz etkinleştirdim, kurulma ve kullanım hızına hayran kaldım, bunda ssd ye geçmemin payı büyük olsada yine de windows 8 çok iyi...

hocam merhaba.ben de SSD ye geçeceğim. SSD yi satın aldığımda win7 kurmadan direk win8 i kurabilir miyim? Not:promosyon kodumu aldım.Fakat henüz win8 i almadım.

• Evet direk kurabilirsin, win7 kurup yukseltmeye gerek yok. Promosyonlu almak icinde acele et bence. En azindan key i al...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 2 Kasım 2012; 8:25:13 >
  • Bende ne olur ne olmaz diye windows keyimi aldım, henüz kurmayacağım ama
  • 1) Arkadaşlar Laptop lisans kodunu kabul etmiyor galiba değilmi?

2) Evdeki pcde şuanda windows 7 ultimate 64 bit mevcut. 75 tlyemi alabilirim windows 8i?
  • Sanırım orjinal w7 si olmayanlar 29tl ye alamıyorlar değil mi ? Doğrumu anladım ?
  • dün akşam Windows 8 i kurdum nedense ekran parlaklığı yarı yarıya indi ve çok az ışık var, yazıları neredeyse hiç göremiyorum açmaya çalıştım yüzde yüzde gösteriyor ne yapabilirim, bilen, anlayan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Sanırım orjinal w7 si olmayanlar 29tl ye alamıyorlar değil mi ? Doğrumu anladım ?

Şu an için öyle belirtilen tarihler arasında Win 7'li pc almadıysanız promosyona katılamıyorsunuz.

Ama ilk 2-3 gün açık vardı sadece aldığınız tarihi soruyordu o tarihler aralığında bir tarih girdiğinizde de promosyon kodu alınabiliyordu. Ancak şimdi orijinal Win 7 key girişi isteniyor.
  • windows 8 i indrmek için kullandığı işletim sistemini ve indirdiği windows 8 i aynı anda başka makinalarda kullanabilen var mı arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.