Bildirim
Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım (17. sayfa)
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
17 sa. önce paylaşıldı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: alper216
Beyler dosyalar hazırlanıyor aşamasında sizdede %67'de uzun bir bekleme oluyor mu?
İki kez indirdim, ikisindede aynı.
evet biraz uzun sürüyor yoğunluk olduğu için -
yeni işletim sistemimden forum ailk mesajımı atayım :) biraz önce kurulumu tamamladım driverları sorunsuz kurdum yalnız aygıt yöneticisinin diğer aygıtlar kısmında " bluetooth çevre aygıtı " çıkıyor bunu halledemedim bilen varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim. Onun dışında bu yeni windowsu çok eğlenceli buldum ve hoşuma gitti. Ayrıca performans açısından da süper. Bence yakın zamanda windows 7 tarih olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Buğra26
quote:
Orijinalden alıntı: Buğra26
Ben sürekli Windows 8 Yükseltme Yardımcısı ''İç Hata: Tarama raporu alınırken hata oluştu.'' hatası alıyorum. Çözümü bilen var mı?
Bu hatayı hala alıyorum. Bir türlü kurulumu yapamadım. Yardımcı olacak var mı?
tam emin değilim ama şu ayarlarını bi varsayılana ayarlasan yani bazen pc yi hızlandırmak için
bazı özellikleri devre dışı bıraktığımız gibi.
-
İndirirken değil indirdikten sonra dosyalar hazırlanırken oluyo bende. Sizde de öyle mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: hsnct
yeni işletim sistemimden forum ailk mesajımı atayım :) biraz önce kurulumu tamamladım driverları sorunsuz kurdum yalnız aygıt yöneticisinin diğer aygıtlar kısmında " bluetooth çevre aygıtı " çıkıyor bunu halledemedim bilen varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim. Onun dışında bu yeni windowsu çok eğlenceli buldum ve hoşuma gitti. Ayrıca performans açısından da süper. Bence yakın zamanda windows 7 tarih olur.
bendede aynı hatayı verdi hatta security essentialsı ve bluetooth driverini da sildi kaldırınca yükledi -
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
quote:
Orijinalden alıntı: mbuyuk
quote:
arkadaşlar yalvarırım yardım edin.writerim yok.flaş la yukliycem ama boot sekmesinde bunlardan hangisini gostercem.defalarca usb hdd yi denedim ama gormuyor.usb 16 toshiba fat 32 ile calısıyor.bios dan usb yi acmam gereken bir yer varmi?win 8 i aldık 2 gundur kuramadık.bi yardım edin lutfen.
anakartın desteklemiyor sanırım
yerinde olsam dvdrw usb den çalışan yada harici hdd ile yüklemen olacak
prki hocam normali usb -hdd mi?
bu anakartla dışarıdan usb ile yükleme yada açılış yapamazsın iddia etmiyorum ama ben yapamamıştım
daha sonra çeviriciler ile yanı ata sata dönüştürücüler ile yapmıştım bi dene
normalde usb hdd yi seçmelisin
-
arkadaslar xbox oyunları için fw atılmış liteon yazıcı kullanıyorum. win 8 e gectikten sonra yine sorunsuz olarak kullanabilirmiyim ? -
%40 ve iniyor...29 liraya orjinal windows, rüyamda görsem inanmazdım... -
-
Bir günlük bir uğraştan sonra sonunda yüklemeye başladım. -
quote:
arkadaşlar yalvarırım yardım edin.writerim yok.flaş la yukliycem ama boot sekmesinde bunlardan hangisini gostercem.defalarca usb hdd yi denedim ama gormuyor.usb 16 toshiba fat 32 ile calısıyor.bios dan usb yi acmam gereken bir yer varmi?win 8 i aldık 2 gundur kuramadık.bi yardım edin lutfen.
Bios ayarlarına gir AHCI Mod devredeyse IDE mod olarak değiştir..AHCI etkin olduğu zaman Flash'tan önyükleme yapamazsın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah871 -- 30 Ekim 2012; 19:20:13 >
-
yeni windowstan ilk mesajımı atıyorum.Kurdum hiç sorunsuz hard diski komple sildim system volume yazanı dahil ,kendisi oluşturdu yeni 320 mb lık hiç bir uyarı vermedi. Güncellemeleri de yapıyor sorunsuz -
hala media center kodu gelmedi anlamadım -
quote:
hdd gel enter bas usb bellek adını göreceksin oradan devam et.
-
Bende Bekliyorum Hocam Dün Gece 4.5 Gibi Başvurdum Halen Gelmediquote:
Orijinalden alıntı: mbuyuk
hala media center kodu gelmedi anlamadım
-
quote:
Orijinalden alıntı: ALONSO_06
Teşekkürler çok faydalı konu olmuş. Aynı işlemleri uygulayarak ben de promosyon kodunu aldım. Ama ufak bir sorunum var. Windows 8 yükseltme yardımcısını açtım, anlatıldığı gibi adımları takip ettim. Resim-9'daki ekranda 'Alışverişi Bitir' dedikten sonra 'Birkaç Şey Hazırlanıyor' diyor. O ekranda kaldı yükleme. 45 dk.dır o ekranı bekliyorum. Normal mi bu kadar uzun sürmesi yoksa kapatıp işlemi baştan mı alayım?
Hocam benimde orda kalıyor nasıl çözülecek? -
29 tlye w8 i aldim iso olarak indirip dvd yazdim, kurulum %14 e geldigin ilerlemiyor bi sure sonrada hata veriyor. iso 2,65gb di sanirim boyutu sizde de ayni mi? Farkliysa eksik inmistir yoksa dvd de problem var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Augias
29 tlye w8 i aldim iso olarak indirip dvd yazdim, kurulum %14 e geldigin ilerlemiyor bi sure sonrada hata veriyor. iso 2,65gb di sanirim boyutu sizde de ayni mi? Farkliysa eksik inmistir yoksa dvd de problem var.
Doğru Hocam Eksik Birşey Yok
Windows 8 Pro 32 Bit ( 2.0 GB )
Windows 8 Pro 64 Bit ( 2.6 GB )
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X