Şimdi Ara

Windows 8 Single Language 64 bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar forumda yeniyim yanlışlarım olursa pardon diyerek konuya gelelim.

Şubat ayın aldığım sony vaio notbookumda win 8 SL 64 bit kurulu geldi, beğenmediğimden dolayı biz ona win 7 kurduk yani hhd sıfırlandı şimdi tekrar win 8 sl ya dönmek istiyorum ve hiç bi yerde bulamıyorum. elimde key var ama win 8 sl yı indirecek bi link lazım.
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SSJ986

Merhaba Arkadaşlar forumda yeniyim yanlışlarım olursa pardon diyerek konuya gelelim.

Şubat ayın aldığım sony vaio notbookumda win 8 SL 64 bit kurulu geldi, beğenmediğimden dolayı biz ona win 7 kurduk yani hhd sıfırlandı şimdi tekrar win 8 sl ya dönmek istiyorum ve hiç bi yerde bulamıyorum. elimde key var ama win 8 sl yı indirecek bi link lazım.
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Win 8 Pro 64-Bit İngilizce uyarsa verebilirim..

NOT: SL Türkçe için PM attım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motan -- 13 Mayıs 2013; 21:09:40 >
  • Yardımlar için çok teşekkür ederim Emeğinize sağlık
  • merhaba bana da SL lazım yardımcı olabilir misiniz? Toshiba Satellite L855 kullanıyorum.
  • Çok teşekkürler... =)
  • Merhaba benimde Windows 8 Single Language 64 bit Türkçe ye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsinmazali

Merhaba benimde Windows 8 Single Language 64 bit Türkçe ye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

İlgilenen olmazsa "rebanuba" rumuzlu forumdaşa pm atın, yardımcı olacaktır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet ya bende win8 imi yeniden kurmak istiyorum ama sadece single language lisans kodu var boşa gitmesin kimse link gönderemez mi?
  • Bir program lisansi almam icin programdaki yazilar sirf ingilizcede cikiyor diye netteki kodlarla single language olan windows 8`i pro`ya yukselttim.

elimde pc ile gelen win8 single language kodum var ama pro`dan single`a gecis yapamadim. nasil halledebiliriz bu durumu link nerden bulabilirim arkadaslar..
  • banada single langue x64 Türkçe lazım. orijinal olan. msdn çıkışı. varmı yardım edecek birileri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.