Şimdi Ara

Windows 8 Realtek ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür bu sorunu yaşıyorum, 1 yıldır bir sorun yoktu.

Ses kesiliyor, hiç bir şekilde geri gelmiyor.
    Ne pc, ne tarayıcılar, ne film, müzik hiç birinden ses gelmiyor.

Her seferinde düzeltmek için, Aygıt Yöneticisinden Realtek sürücüsünü devre dışı bırakıp tekrar etkinleştir deyince düzeliyor.

Nasıl düzelteceğim bu sorunu?

Edit: Realtek sürücüsünü sitesinden, 64 bit olanını indirip kurdum, güncelledim bir nevi. Yine de aynı sorun arada devam ediyor.
    Özellikle laptopun kapağını kapatıp tekrar açtıktan sonra sorun başa sarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Métropol -- 15 Temmuz 2014; 21:16:13 >

• ben de de aynı sorun var 2-3 defa kaldırıp kurdum bilgisayardan açtığım müzik ve filmlerde sorun yok ama tarayıcıdan açtığım hiç bir şeyim sesi gelmiyo eğer bir çözümünü bulursan beni de bilgilendir misin?
  • EMekCiEmeK E kullanıcısına yanıt
    Son 1 haftadır çoğu kişide aynı sorun varmış, sanırım microsoft kaynaklı diyor herkes. Bakalım ne çıkacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

Son 1 haftadır çoğu kişide aynı sorun varmış, sanırım microsoft kaynaklı diyor herkes. Bakalım ne çıkacak..

ben de çok gördüm forumlarda ama ben herhangi bir güncelleme yapmadım ki bilgisayara. neyse çıkar heralde bikaç güne çözümü.
  • Başlat>Ayarlar>Denetim Masası>Ses, Konuşma ve Müzik Aygıtları>Realtek HD Sound Effect Manager

Karşınıza çıkan ekranda üstte gördüğünüz "Çevre" başlığının yanındaki kutucukta (Pop,rock v.b) müzik türleri bulunmaktatır.Bu kutucukta " Oda " yazısını işaretliyoruz.Sonra üstteki seçeneklerden "Audio I/O" yazan yere geliyoruz.Hemen altta sesin kaç haparlör gücünde olacağını belirten bir kutucuk var oradaki kutucuğu " 6CH Hoparlör " olarak işaretliyoruz.

Ve sağ alttaki "OK" düğmesine basıyoruz. İŞLEM TAMAM. (ALINTIDIR)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 7 ses kalitesi sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Windows 7 Bluetooth sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.