Şimdi Ara

windows 8 pro vs windows 7 ultimate

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bende şu an windows 7 ultimate 64 bit yüklü ve tüm güncelleştirmelerim kurulu. ben windows 8 pro 64 bite geçmelimiyim? yani çok bir fark varmı? ben genellikle internete bakarım ve yeni çıkan oyunları oynarım.

windows 8 de sürcülerimden sadece webcam uyumlu değil.

• bn geçicem windows 8 e şık gibi

Orijinalden alıntı: ÇILGINÖMER

bende şu an windows 7 ultimate 64 bit yüklü ve tüm güncelleştirmelerim kurulu. ben windows 8 pro 64 bite geçmelimiyim? yani çok bir fark varmı? ben genellikle internete bakarım ve yeni çıkan oyunları oynarım.

Webcam driverleri büyük ihtimal Windows 7ninkini yükleyince çalışır veya kendi bulur(Benimkini kendisi buldu).Bana Sorarsan Winows8 daha üstün.Oyun Performansı Artıyor.Ve İnterneti Çok Hızlı.Windows 7 de Akk dolduğunda İnternete giremezdim Fakat Şimdi Çok Rahat İnternette Sörf Yapabiliyorum(Bu Arada adil kullanım kotası dolduğunda hızım 128kbps ye düşüyor)
    İmzamda Ufak Bir İnceleme Var.Bakmanı Öneririm.

DELL G15 5515 Ryzen Edition
    AMD RYZEN 5 5600H - RTX 3050 4 GB - 24 GB 3200 MHz RAM

• quote:

Orijinalden alıntı: Want to

quote:

Orijinalden alıntı: ÇILGINÖMER

bende şu an windows 7 ultimate 64 bit yüklü ve tüm güncelleştirmelerim kurulu. ben windows 8 pro 64 bite geçmelimiyim? yani çok bir fark varmı? ben genellikle internete bakarım ve yeni çıkan oyunları oynarım.

Webcam driverleri büyük ihtimal Windows 7ninkini yükleyince çalışır veya kendi bulur(Benimkini kendisi buldu).Bana Sorarsan Winows8 daha üstün.Oyun Performansı Artıyor.Ve İnterneti Çok Hızlı.Windows 7 de Akk dolduğunda İnternete giremezdim Fakat Şimdi Çok Rahat İnternette Sörf Yapabiliyorum(Bu Arada adil kullanım kotası dolduğunda hızım 128kbps ye düşüyor)
    İmzamda Ufak Bir İnceleme Var.Bakmanı Öneririm.

Tamam söylediklerinizi göz önünde bulunduracagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• W77ultimate varken (removewatt lı) w8 e geçtim kesinlikle tavsiye edderim w8 çok hızlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Windows 8.1 Pro Wifi Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.