Bildirim
windows 8 pro vs windows 7 ultimate
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Windows 7' den AERO' yu ; başlat menüsünü ; masaüstü gadgets' i ; şeffaf pencereleri çıkart... Geriye kalan windows 8 oluyor... Bana soracak olursan windows 7 çok daha üstün... _____________________________ ASUS Z9PE-D8 WS ; 2 Adet Xeon E5-2689 ; 64 Gb Ram ;Samsung 960 pro SSD ; Asus Gtx 1080 Ti ; Creative X-FI Titanium Fatal1ty Pro ; Xilence 1200W Psu -
bn geçicem windows 8 e şık gibi _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ÇILGINÖMER
bende şu an windows 7 ultimate 64 bit yüklü ve tüm güncelleştirmelerim kurulu. ben windows 8 pro 64 bite geçmelimiyim? yani çok bir fark varmı? ben genellikle internete bakarım ve yeni çıkan oyunları oynarım.
windows 8 de sürcülerimden sadece webcam uyumlu değil.
Webcam driverleri büyük ihtimal Windows 7ninkini yükleyince çalışır veya kendi bulur(Benimkini kendisi buldu).Bana Sorarsan Winows8 daha üstün.Oyun Performansı Artıyor.Ve İnterneti Çok Hızlı.Windows 7 de Akk dolduğunda İnternete giremezdim Fakat Şimdi Çok Rahat İnternette Sörf Yapabiliyorum(Bu Arada adil kullanım kotası dolduğunda hızım 128kbps ye düşüyor)
İmzamda Ufak Bir İnceleme Var.Bakmanı Öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: Want to
quote:
Orijinalden alıntı: ÇILGINÖMER
bende şu an windows 7 ultimate 64 bit yüklü ve tüm güncelleştirmelerim kurulu. ben windows 8 pro 64 bite geçmelimiyim? yani çok bir fark varmı? ben genellikle internete bakarım ve yeni çıkan oyunları oynarım.
windows 8 de sürcülerimden sadece webcam uyumlu değil.
Webcam driverleri büyük ihtimal Windows 7ninkini yükleyince çalışır veya kendi bulur(Benimkini kendisi buldu).Bana Sorarsan Winows8 daha üstün.Oyun Performansı Artıyor.Ve İnterneti Çok Hızlı.Windows 7 de Akk dolduğunda İnternete giremezdim Fakat Şimdi Çok Rahat İnternette Sörf Yapabiliyorum(Bu Arada adil kullanım kotası dolduğunda hızım 128kbps ye düşüyor)
İmzamda Ufak Bir İnceleme Var.Bakmanı Öneririm.
Tamam söylediklerinizi göz önünde bulunduracagim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
W77ultimate varken (removewatt lı) w8 e geçtim kesinlikle tavsiye edderim w8 çok hızlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler