Şimdi Ara

windows 8 posta uygulaması gmail açmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevinmiştim anında bildirim gelir diye, ne yazık ki posta uygulamasında bir kaç gündür gmailim çalışmıyor ve de anında bildirim de gelmiyor. yapmam gereken farklı bir ayar mı var?

• Ayarlar > Hesap Ekle diyerek, "gMail" eklediğinizi varsayarak soruyorum, ne gibi bir problem oluştu? Tam açıklarsanız belki başka arkadaşlarda yardımcı olabilir, sorun havada kalmaz.
  • mail uygulamasında gmail kısmı var, önceleri eklemiştim.

ama şu an girersem 23 kasımda gelen e-postaları görüyorum, yani 23 kasımdan beri yeni e-postaları alamamış halbuki bir sürü e-posta geldiydi, ayrıca sağ üstte xxxx@gmail.com kullanılamıyor diyor.

kısacası gmaili kullanamıyorum.

msn ise düzgün çalışıyor.

eşitle demem de bu durumu değiştirmiyor.

e-posta adresini silip yeniden ekleyince de son 2 haftadan ileti yok yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 1 Aralık 2012; 21:23:13 >
  • Oldum olası MS un posta programlarını sevemedim, outlook express dahil, bu yüzden hotmail hesabımı da kurumaya terkettim (yan istemcilerle çalışmıyordu çünkü). Eskiden Incredimail kullandım uzun süre, çok fonksiyonlu güzel bir programdı. Ama gmail kendi arayüzünü harika geliştirdi, masaüstü ve tarayıcı istemcisi de var, anında haber veriyor e posta geldiğini, artık üçüncü parti bir yazılıma hiç gerek duymuyorum, hele gmail hesabını windows programı ile takibi hiç anlayamadım.

Bu konuyu okuyunca windows programına bir göz attım, yetersiz ve kuru bir ara yüz, sağ tarafı boydan boya reklam, 2 haftadan eski mesajlar istersen ayarlara git, hesap eklemek için ayarlara git gibi saçma sapan komutlar, ülen ayarlara gideceksem senin işin ne!..

Özellikle gmail için windows programına kafayı takmayın derim, çok daha yararlı ve güzel kullanım yolları var..

• Benim derdim de microsoftun posta uygulamasini kullanmak degil, ben de begenmedim zaten, janjanli ama kullanissiz olmus.

Gmail programini aradim marketten bulamadim, o yuzden microsoftun posta uygulamasini kullandim, aninda bildirim istiyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha kapsamlı, birden çok mail adresini kontrol edebileceğiniz bir program isterseniz SmarterNotify kullanabilirsiniz..http://www.softpedia.com/get/Internet/E-mail/Mail-Utilities/SmarterNotify.shtml
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genel olarak 3. Parti uygulamalardan cekiniyorum, ama gene de deneyecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendeki sorun posta uygulamasına girip hotmail hesabım ve sifremi yazdıgımda beyaz ekran cıkması
    öylece kalıyo
    win8 mail uygulamasını kullanamıyorum kısaca
    yardımcı olabilecek biri var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.