Arkadaşlar win7de bu sorun yoktu.Ne zaman win8 e geçtim bu sorun ortaya çıktı. Problemimi anlatayım ilk önce. Mikrofonu taktıkığım zaman kulaklığa her zaman mikrofondan gelen ses geliyor. Yani bi programı (xfire,skype) açtığım zaman mikrofon aktif olmuyor,her zaman aktif oluyor. Mesela ben sadece xfire ya da skype vb. kullanırken mikrofonumun etkinleştirilmesini istiyorum. Her zaman tak çıkar imkanım olmuyor maalesef.
yukarı
bende de laptop un kendi mikrofonunu görmeme sorunu var. kamerayı da görmüyor. win 7 ile sorunsuz ççalışıyordu.
ilgili sürücüyü win8 olmasada sanırım yeni olduğu için yoktur win 7 orjinal ses kartını yükleyin desteklerse düzelir.win 8 in kendi yüklediği ses sürücüsünü kullanmayın microfondan ses alamazsınız..
quote:
Orijinalden alıntı: computeron
ilgili sürücüyü win8 olmasada sanırım yeni olduğu için yoktur win 7 orjinal ses kartını yükleyin desteklerse düzelir.win 8 in kendi yüklediği ses sürücüsünü kullanmayın microfondan ses alamazsınız..
hocam win8de herşeyi kendi otomatik yükledi. win7 sürücüsünü mü indireyim?
bendede aynı sorun oluyordu. yaklasık 1 senedır (vede son 4 ayda win8 ) ilk olarak sitesinden win7 driverini indiriyorum. sonrasında kuruyorum. kurulum tamamlandıktan sonra mık.-cam. usb baglantısını bilgisayardan cıkarıp, 1-2 dk bekledıkten sonra tekrar takıyorum. Hemen sağ alt kosede surucu yuklenıyor yazısı cıkıyor ve de yuklendı dıye uyarı sesı verıyor bılgısayar. Ben her ihtimale karsın bılgıdayara restart yaoıyorum(bu olması gerekn sey degıl:)). skype veya msn olsun cam ve mik. rahatca kullanabılıyorum.
bendekı sorun bu, belkıde senınde ısıne yarar dıye yazdım:)
Benim laptop ta mikrofon ve webcam kendinden. bu yüzden çıkarıp takmam mümkün değil. ses kartının driverını win7 uyumlu yapıp yüklememe rağmen görmüyor.
Benim laptop ta mikrofon ve webcam kendinden. bu yüzden çıkarıp takmam mümkün değil. ses kartının driverını win7 uyumlu yapıp yüklememe rağmen görmüyor.
Webcam sürücüsünü de kontrol edin..
web cam'in sürücüsü yok. win7'deyken kendisi görüp kuruyordu.Markanın sitesine de baktım bulamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: WallacE McKarT
web cam'in sürücüsü yok. win7'deyken kendisi görüp kuruyordu.Markanın sitesine de baktım bulamadım.
Yok derken aygıt yöneticisinde webcam mı yok, yoksa var da sürücü olmadığına dair sarı işaret mi var? Win 7 sürücülerinin hepsi Win 8 uyumlu değil. Kameranın markası nedir?..
quote:
Orijinalden alıntı: Motan
quote:
Orijinalden alıntı: WallacE McKarT
Yok derken aygıt yöneticisinde webcam mı yok, yoksa var da sürücü olmadığına dair sarı işaret mi var? Win 7 sürücülerinin hepsi Win 8 uyumlu değil. Kameranın markası nedir?..
Kamera aygıt yöneticisinde görünmüyor. Sarı işaret de yok. Kameranın markasını bilmiyorum Ne yazık ki.
quote:
Orijinalden alıntı: WallacE McKarT Kamera aygıt yöneticisinde görünmüyor. Sarı işaret de yok. Kameranın markasını bilmiyorum Ne yazık ki.
Garip bir durum, laptopun markası nedir?..
quote:
Orijinalden alıntı: computeron
quote:
Orijinalden alıntı: husolin
bendede aynı sorun oluyordu. yaklasık 1 senedır (vede son 4 ayda win8 ) ilk olarak sitesinden win7 driverini indiriyorum. sonrasında kuruyorum. kurulum tamamlandıktan sonra mık.-cam. usb baglantısını bilgisayardan cıkarıp, 1-2 dk bekledıkten sonra tekrar takıyorum. Hemen sağ alt kosede surucu yuklenıyor yazısı cıkıyor ve de yuklendı dıye uyarı sesı verıyor bılgısayar. Ben her ihtimale karsın bılgıdayara restart yaoıyorum(bu olması gerekn sey degıl:)). skype veya msn olsun cam ve mik. rahatca kullanabılıyorum.
bendekı sorun bu, belkıde senınde ısıne yarar dıye yazdım:)
Çok teşekkürler hallettim
quote:
Orijinalden alıntı: Motan
quote:
Orijinalden alıntı: WallacE McKarT Kamera aygıt yöneticisinde görünmüyor. Sarı işaret de yok. Kameranın markasını bilmiyorum Ne yazık ki.
hocam win8de herşeyi kendi otomatik yükledi. win7 sürücüsünü mü indireyim?