Şimdi Ara

Windows 8 için olmazsa olmaz uygulamalar ve programlar - Yeni kurulum yapanlar için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
26.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, şimdi ben Windows 8 keyimi aldım, fakat temiz kurulum yapıp, Acroonis ile image alacağım için temel olarak kurmam gereken programları sizden öğrenmek istiyorum.

Windows 8 için temel , olmazsa olmaz programlar nelerdir?

Aklıma ilk gelenleri yazıyorum sizde kurarken faydalanırsınız.

0. Hangi internet tarayıcısı?

1. Windows 8 için hangi mkv-divx-xvid codecleri?

2. Hangi office? Office 2010 bunda çalışacak mı? -- Office 2010 sorunsuz çalışıyor.

3. Hangi ücretsiz Antivirüs yazılımı en uygun? Kendi gömülü bitdefender işe yarıyormuş-Kaspersky sorunsuz çalışıyor.

4. Windows Media Center zaten ücretsiz.

5. Hangi alt yazılı video yazılımı? KMPlayer uyumlu mu? -- Gom player sorunsuz çalışıyor

6. Winrar?? -- Sorunsuz çalışıyor.

7. Virtual Clone drive Win8 uyumlu mu? Veya ona uygun ücretsiz benzer yazılım nedir? Virtual Clone drive sorunsuz çalışıyor.

Arkadaşlardan gelen öneriler üzerine burayı güncelleyeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 28 Ekim 2012; 22:17:30 >

• tarayıcı için crome günlemesini yaptı ama ie de çok hızlı
    bs player pro kurulu bende kendi codec lerini yüklediği için diğerlerine gerek yok sağlıklı çalışıyor
    antivirüs için trend micro vardı bende uyumluluk sorunu çıkardı MS essential içinde defender üst versiyonu kurulu gerek yok dedi düşünüyorum henüz
    rarda sorun yok keyli zip 15 i kabul etmedi
    Virtual Clone drive denemedim ancak deamon tool ve ultra iso çalışıyor 7 dede bunları kullanıyordum zaten
    ve office torrent kaynaklı sp1 li korsan türkçe olan çatır çatır çalıştı
  • VirtualCloneDrive sorunsuz
    7zip sorunsuz (8zipte var:)
    Kaspersky sorunsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

VirtualCloneDrive sorunsuz
    Kaspersky sorunsuz

oyun kurdunmu hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hussein Genghis

quote:

Kaspersky sorunsuz

oyun kurdunmu hiç

torchlihgt 2 steam dota 2 ve lol çalışıyordu fakat nvdia driverı 302 ye ayarlamıştım oyunlarda driver için durum bu şekildeydi denemek lazım
  • Microsoft Office 2013 Preview var isterseniz indirin.
    Burdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgyarslan

quote:

Orijinalden alıntı: Hussein Genghis

quote:

Kaspersky sorunsuz

oyun kurdunmu hiç

torchlihgt 2 steam dota 2 ve lol çalışıyordu fakat nvdia driverı 302 ye ayarlamıştım oyunlarda driver için durum bu şekildeydi denemek lazım

günden biliyorsun fifa 2013 denedim çalıştırmadı 306 sı varmış driverın onu kurdum şimdi yeniden kurulum yapıyorum oyuna işallah çalışır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Hussein Genghis

Fifa 13 bende de çalışmadı 2 gündür kafayı yedim,denemediğim driver kalnadı ,messinin olduğu ekranda kalıyor,bence sorun bu metro zımbırtısında .
  • Office 2010, winrar ve gom player sorunsuz çalışıyor.
  • office 2013
  • quote:

Orijinalden alıntı: vorb

@Hussein Genghis

Fifa 13 bende de çalışmadı 2 gündür kafayı yedim,denemediğim driver kalnadı ,messinin olduğu ekranda kalıyor,bence sorun bu metro zımbırtısında .

sorun metro ise şöyle bir durum var
    bir arkadaş bs player kurdum metro çalışmadı dedi bende pro su var çalışıyor acaba lisanslı kurulum yapılınca çalışırmı ?
    biraz saçma ama buda windows sonuçta fifa çok önemli abi 2017 chelse deyim dehşet kadro kurdum messi ekranından sonra atıyor mutlaka paslaşalım fifa çok önemli
  • Çözünürlüğü 1920x1080 yaptım metro çalıştı,fakat fifa çalışmıyor her türlüğ çözünürlük denedim

Windows 8 için olmazsa olmaz uygulamalar ve programlar - Yeni kurulum yapanlar için
  • "Okuyucu" adinda bir PDF okuyucu program var; sadece PDF acip okuyan biriyseniz Adobe Reader'a hic gerek yok. :) "Muzik" adinda, Windows Media Player'dan ayri bir programi var; ses kalitesi oldukca iyi, denemenizi oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chrome ve Firefox'ta metro eklentisi varmı acaba ? IE'deki metro görünümü çok iyi chrome yada firefox için bulamadım.
  • Henüz promosyonu almadım (kodum var bekleyeceğim), Win 8 Pro x64 Nisan'a kadar etkinleşmiş durumda.
    Oyun kurmadım, film-dizi-anime ve manga falan derken vakit kalmıyor. Oynadığım tek oyun ise Facebook'da ki bejeweled blitz fakat bu oyunda da sürücü mü yoksa ms'in flashı mı sorunlu anlamadım AMD HD 6950 12.08-10-11 driver ile ne yaptıysam adam akıllı oynayamadım (bu yüzden arada Win7'ye geri dönmeyi bilem düşünüyorum)

Metro'yu kullanmıyorum, Classicshell ile masaüstünden devam.

Benim için olmaz sa olmazlar
    MPC Home Cinema + LAV Video + MADVR (sorunsuz)
    ESET Nod 32 AV x64 5.2.9.12 (sorunsuz)
    Adobe XI (Sorunsuz)
    jDownloader (sorunsuz)
    PowerISO 5.4 (sorunsuz)
    Rainmeter (sorunsuz)
    Mozilla Firefox x86 (sorunsuz)
    Ofis 2010 x64 Pro Plus (sorunsuz)
    utorrent (sorunsuz)
    AVS Audio Converter 6 (sorunsuz)
    TFM Audio tool (sorunsuz)
    Surcode DVD-DTS Encoder (sorunsuz)
    Hotspot Shield (sorunsuz)
    VMWare workstation 9 (sorunsuz)
    Teamviewer 7 (sorunsuz)
    Nero Burning Rom 11 (?) (nedenini henüz bulamadım ama Verbatim CD-R kullanarak mp3 cd yazıyorum arabaların (Fiat - Opel - Renault) en azından bu markaların mp3 çalarlarında disk error veriyor DVD-DivX playerlerde sorun yok oysa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ney69 -- 28 Ekim 2012; 23:36:45 >

• Office 2013 preview indirin ya bedavadan kurdum preview ama full sürüm olması lazım sadece office 2013 çıktıktan sonra 60 günde mi ne galba deaktive olup sadece okuma moduna geçiyor çıkana kadaaar
  • Opera
    Subtitle Workshop
    Hotspot Shield
    Firefox
    Winrar
    uTorrent
    Comodo Internet Security
    K-Lite Codec Pack Full (Media Player Classic ile)

Bunları yükledim şu ana kadar sorunsuzlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retired guy -- 28 Ekim 2012; 23:54:58 >
  • Mp3 player olarak ne önerirsiniz? Kendi icindeki playerı kullanıyorum ses tuşuna bastıgımda ekrana sarkı geliyor mause ile sarkıyı değiştirebiliyorsun fakat yıllardır winampta numepaddeki - tuşuna şarkı değiştirmeyi atayıp değiştirince sarkıları , zor geliyor şimdi birşeylerle uğraşırken şarkı değiştirmek.
  • Üzerindeki Windows Defender çok iyi. Sürekli Kaspersky kullanan birisiyim. Ancak Win 8 de kurmasanız da olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaúL

Mp3 player olarak ne önerirsiniz? Kendi icindeki playerı kullanıyorum ses tuşuna bastıgımda ekrana sarkı geliyor mause ile sarkıyı değiştirebiliyorsun fakat yıllardır winampta numepaddeki - tuşuna şarkı değiştirmeyi atayıp değiştirince sarkıları , zor geliyor şimdi birşeylerle uğraşırken şarkı değiştirmek.

Winamp Win 8 ile gayet uyumlu çalışıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.