Şimdi Ara

windows 8 güncellrme yapılandılamadı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bilgisayarım ilk açılışta "windows güncelleştirmeleri yapılandırılamadı. Değişiklikler geri alınıyor. Bilgisayarınızı kapatmayın." diye bir sorun veriyor ve bilgisayarımı son 6 saat kapatmadım sonra sinirlendim kapattım yeniden açayım dedim aynı ekran geldi aynı ekran geldi nasıl kurtulucam bu illettem format atmadan lütfen acil yardımcı olabilirmisiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• UP ..yokmu bunun bir çaresi aynı sorun bende de var
  • Kurtulmayı bilmiyorum da bende de oldu. Daha sonra tekrar kurdum Windows'u ve .NET Framework güncellemelerini gizledim. Yeniden başlat dediğimde kurdu ve hiçbir sorun olmadı. NET Framework güncellemelerini yapmayın, W7'de de sürekli başarısız oluyordu nasıl bir karın ağrısıysa. Sürücü güncellemelerini de kurdurmayın boşa uzun sürer, sonra elle kurarsınız sürücüleri. Microsoft'un Windows Update sistemini baştan aşağı yenilemesi gerek artık. Güncelleme gerçekten iniyor mu, sorunsuz yükleniyor mu anlamak için hissinizin kuvvetli olması lazım. Vista'dan beri aynı sistem, hep sorun, hep sorun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 21 Mayıs 2014; 16:10:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.