Şimdi Ara

Windows 8 Format Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orjinal Windows 8 e format atarken hatalı ürün anahtarı diyor önce şimdiki sistemi deactive mi etmem lazım?

• sanırım 29 tl yada 75 tl lik yükseltme lisanslarına sahipsin, bu lisanslarda win 8 üzerine win 8 kuramazsın alt sürüm Vista yada vin 7 yada xp üzerine kurmalısın, yada win 8 üzerinden bilgisayarı yenileden geri yüklemeyi çalıştırman lazım bunun da format dan farkı yoktur ben bunu kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

sanırım 29 tl yada 75 tl lik yükseltme lisanslarına sahipsin, bu lisanslarda win 8 üzerine win 8 kuramazsın alt sürüm Vista yada vin 7 yada xp üzerine kurmalısın, yada win 8 üzerinden bilgisayarı yenileden geri yüklemeyi çalıştırman lazım bunun da format dan farkı yoktur ben bunu kullanıyorum

Aynen o lisanslardan kullanıyorum derdim 32 bit i 64 bit yapmak o zaman önce W7 ye dönmem lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

sanırım 29 tl yada 75 tl lik yükseltme lisanslarına sahipsin, bu lisanslarda win 8 üzerine win 8 kuramazsın alt sürüm Vista yada vin 7 yada xp üzerine kurmalısın, yada win 8 üzerinden bilgisayarı yenileden geri yüklemeyi çalıştırman lazım bunun da format dan farkı yoktur ben bunu kullanıyorum

Aynen o lisanslardan kullanıyorum derdim 32 bit i 64 bit yapmak o zaman önce W7 ye dönmem lazım

w7 64 bit DVD varsa olur, yalnız microsofdan indirdiğin DVD indirdiğin zaman kullandığın sistem kaç bitse aynısını indirir.
  • quote:

quote:

quote:

w7 64 bit DVD varsa olur, yalnız microsofdan indirdiğin DVD indirdiğin zaman kullandığın sistem kaç bitse aynısını indirir.

Ben Windows 8 keyimi kaybettim sonra ekstra programlar aracılığıyla keyimi buldum o indirme ekranına nasıl dönebilirim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben Windows 8 keyimi kaybettim sonra ekstra programlar aracılığıyla keyimi buldum o indirme ekranına nasıl dönebilirim?

ISO dosyasını tekrar indirebilmek için verdiğim linke tıklayın ve Windows8-Setup isimli küçük uygulamayı bilgisayarınıza indirin veya direkt çalıştırın..Uygulama penceresine Windows 8'i satın aldıktan sonra size verilen Ürün Anahtarı'nı girin ve indirme işlemine başlayın.Ürün anahtarına sahip değilseniz bu uygulama bir işinize yaramaz..

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=262204

ve alttki linkdeki 7. adımdan sonrasını devam edin

http://resim.donanimhaber.com/m_67409896/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErKaN-23 -- 14 Ocak 2013; 21:22:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.