Şimdi Ara

Windows 8 DRIVER IRQL NOT LESS THAN OR EQUAL hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar dün ben windows 8 e geçeyim dedim windows 8 i yüklemeye başladım.ilk sorun düzgünce bi şekilde kurarken ekranın karamasıyla oldu. Ekran kartnının fazla ısınmasından oluyormuş.ekran kartımı çıkarıp güzelce temizledim.Sonra tekrar kurdum normal bi şekilde kuruldu.Açıldı güzelcene hatta sonra kapatıp açtım normal şekilde açıldı ama bilgisayar masaüstü onun için wifi buldurucu bişey var onun driverını kurdum pcyi tekrar başlat dedi setup sonu DRIVER IRQL NOT LESS THAN OR EQUAL hatası veriyor ve açılmıyor.2kere yaptım bu formatı o driveri yükleyince açılmadı.Çözümünü bilen biri varmı?

• romedon kullanıcısına yanıt
    yanılmıyorsam siz wifi adaptörünü yüklerken sorun olmuş.
    yapmanız gereken elinizdeki wifi adaptörünün modelini google'da driverini aratın,bulunan driverlerin içinde windows8 uyumlu olanını indirip kurun düzelecektir, yanlız şuanda kurulu olan wifi driverini tamamen kaldırın.
  • er36po kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarım açılmıyor şu anda o hatada kalıyor.nasıl açıcam
    senin wifi adabtörün TP-LİNK'mi?
    eğer TP-LİNK'ise sakın onun DVD diriverini yükleme.
    DOSTUM cevapın gelmedi.neyse yapman gereken bilgisayarına yeniden format at FORMAT format bittikten sonra windows update yapıp güncellemeleri yükle daha sonra wifi sitesine gidip windows 8 uyumlu driveri indirip kur sorun çözülecek.

NOT: yanılmıyorsan pcen ısınmadan dolayı sorun yaratmış! eğer yapmadıysan,işlemci ve ekran kartı macunlarını değiştir.
    ama intenete girmiyor ite tplink evet intenete girmem için kurmam gerek onu.cd en enden kurmuyoruz? Tabletten indirip atarım ozaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Dostum, en baştan indirmene gerek yok. format bittikten sonra internette girip indirebilirsin.zaten win8 TP-LINK'in driverini otomatik buluyor,hatta TP-LINK'ın driverini yüklemesende olur,sen sistemin yüklenmesi gereken driverlerinin tamamını kur yeterli olucaktır.

NOT: sendeki TP-LINK'driver DVD'sini sakın kurma,o driver win8'e zarar veriyor.
    diyorum ya intenete giremiyorum diye.Girmem için tplik şeyini kurmam gerek internete bağlanmıyor
    Senin bilgisayarın şu anda açılıyor ama internette'mi girmiyor?
    Bak şimdi benim bilgisayar masaüstü.Wifi ye bağlanmam için tplikin driverını kurmam gerekiyor çünkü o tplik wifi ağlarını bulmamı sağlıyor.İşte onu kurunca bilgisayar açılmıyor DRIVER IRQL NOT LESS THAN OR EQUAL hatası veriyor.
    kanki ben seni anlıyorum,ama beni birde sen anlasan.sana yukarda yazdığım mesajlada yeterince bilgi verdiğimi düşünüyorum.benden bess
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.