Şimdi Ara

windows 8 bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows.old klasörünü silmeye çalışıyorum ama bu hatayı alıyorum nasıl silebilirim windows 8 pro kullanıyorum teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

arkadaşlar windows.old klasörünü silmeye çalışıyorum ama bu hatayı alıyorum nasıl silebilirim windows 8 pro kullanıyorum teşekkür ederim

Silemezsiniz..

Sıfır format yada Recovery yaparak eski işletim sistemi kalıntıları kaldırabilirsiniz. Windows old diğer işletim sisteminden kalanlar diski silmeden kurulum yapmışsınız..

Kolay gelsin. Bu arada sistemin böyle sağlıklı çalışacağını sanmıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

arkadaşlar windows.old klasörünü silmeye çalışıyorum ama bu hatayı alıyorum nasıl silebilirim windows 8 pro kullanıyorum teşekkür ederim

Silemezsiniz..

Sıfır format yada Recovery yaparak eski işletim sistemi kalıntıları kaldırabilirsiniz. Windows old diğer işletim sisteminden kalanlar diski silmeden kurulum yapmışsınız..

hayır silebiliyorum bir çok kez sildim lakin bu sefer silemiyorum sadece
  • quote:

quote:

quote:

Silemezsiniz..

hayır silebiliyorum bir çok kez sildim lakin bu sefer silemiyorum sadece

Kardeş işletim sistemini kuramamışsın.. Diğerin üzerine kurmuşsun. Eğer orda virüs varsa ne yapacaksın ? Şimdi kullandığın işletim sistemi sağlıklı çalışacak mı ?

Sen onu silemeyi falan düşünme; sıfırdan format at. Format atarken bütün diskleri silerek tekrar oluştur.

• quote:

aslında temiz kurulum yapmak herzaman iyidir bende Windows 8 pro mağazan 8.1 güncelleyip Windows old dosyası oluştu pc de sorunlar çıkmaya başladı bence sen bosver temiz bir kurulum yap bu arda Windows 7den windows8 mi yükselttiniz acaba
  • Arkadaşlar bilgisayarda bir sorunum yok evet windows 7 nin üstüne kurdum gayet sağlıklı ama o dosya 10gb yer kaplıyor silmem gerekiyor ve bu hatayı alıyorum hatanın üzerine biraz yoğunlaşsak daha hoş olmaz mı
  • quote:

Arkadaşlar bilgisayarda bir sorunum yok evet windows 7 nin üstüne kurdum gayet sağlıklı ama o dosya 10gb yer kaplıyor silmem gerekiyor ve bu hatayı alıyorum hatanın üzerine biraz yoğunlaşsak daha hoş olmaz mı

Tamam dediğiniz gibi yapalım.

Sistemi güvenli modda açarak silmeyi deneyin. Sorun sizin işletim sistemini yanlış kurmanız. Bilgisayara yeniden başlata tıklamadan önce Shift tuşuna basılı tutun. Açılan yerde; Gelişmiş seçenekler olması gerekiyor. Burdan yeniden başlatın. Açıldığında 4'e basarak güvenli modda açın..

İstediğiniz gibi Windows old dosyasını silmeyi deneyin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • windows 8 upgrade de mecbur eski orijinal sistemin üstüne kurduruyor nasıl sıfırdan format atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: semekdar

windows 8 upgrade de mecbur eski orijinal sistemin üstüne kurduruyor nasıl sıfırdan format atsın

Yükseltme işlemi yaparken o şekilde bırakmıyor. Aynı işlemi bende yaptım. Neden bende sorun olmadı ? Tabi ben ayın işletim sistemi üzerinde kod ile yapmıştım.. Arkadaş direk olarak DVD'den C sürücüsünü silmeden üzerine kurulum yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 30 Kasım 2013; 17:49:52 >
  • Unlocker adındaki programla, bu şekilde silinemeyen dosya durumlarında kullanabilirsiniz.

www.filehippo.com/download_unlocker/

Ancak öncesinde, Windows kurulumunu doğru yaptığınızdan ve Windows.old un içinden ihtiyacınız olabilecek tüm dosyaları sildiğinizden emin olunuz.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bilgisayarda bir sorunum yok evet windows 7 nin üstüne kurdum gayet sağlıklı ama o dosya 10gb yer kaplıyor silmem gerekiyor ve bu hatayı alıyorum hatanın üzerine biraz yoğunlaşsak daha hoş olmaz mı

Tamam dediğiniz gibi yapalım.

Sistemi güvenli modda açarak silmeyi deneyin. Sorun sizin işletim sistemini yanlış kurmanız. Bilgisayara yeniden başlata tıklamadan önce Shift tuşuna basılı tutun. Açılan yerde; Gelişmiş seçenekler olması gerekiyor. Burdan yeniden başlatın. Açıldığında 4'e basarak güvenli modda açın..

İstediğiniz gibi Windows old dosyasını silmeyi deneyin..

Biraz önce güvenli modda silmeyi denedim yine olmadı başka önerileriniz var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: meraklı_gözlük

Unlocker adındaki programla, bu şekilde silinemeyen dosya durumlarında kullanabilirsiniz.

Ancak öncesinde, Windows kurulumunu doğru yaptığınızdan ve Windows.old un içinden ihtiyacınız olabilecek tüm dosyaları sildiğinizden emin olunuz.

programın logosu sağ tıklayınca görünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraklı_gözlük

Unlocker adındaki programla, bu şekilde silinemeyen dosya durumlarında kullanabilirsiniz.

Eset indirmeyi engelliyor,virüs var mıdır acaba?
  • Programı kedim kullanıyorum, şimdiye kadar virüs olduğunu görmedim (Kurduğum bilgisayarım avast, adwcleaner, malwarebytes vb. programlarla ara ara taranmaktadır.)

Eğer içiniz rahat etmediyse nette "unlocker alternatif" olarak aratıp, isteğinize uygun bir program kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.