Şimdi Ara

Windows 8 Aero Özelliği Çalışmıyor ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
8.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Unduli

quote:

Orijinalden alıntı: B o S c H

quote:

quote:

Benim düşünceme göre Windows 8 ile yeniden Vista durumuna geri döndük

Teknoloji ilerledikçe dikkat ederseniz geriye giden ya da yerinde sayan her firma büyük darbe yemektedir. Firma darbe yediğini zaman içinde anlıyor ama kendisini toparlayacak vakti kalmıyor.

Windows 8 in ardından Windows 9 çalışmaları emin olun başlamıştır bile

Microsoft un ciddi anlamda rakibi olsa emin olun Windows 8 hatasına düşmeyebilirlerdi adamlar nasıl olsa rahatlar Windows 8 olmadı mı Windows 9 ile yola devam ederiz ki an itibariyle Windows 8 ilk istifasını getirdiğine göre hem de bu kadar kısa zamanda dediğimiz gibi Windows 9 yolda ...

Unutmadan söyleyeyim bilgisayar firmalarından da çok büyük baskı yediği kesin Microsoft'un çünkü Windows 8 OLMAMIŞ ...

Midenizin bulanmasından birde sizin donanımda stabil olmaması dışında ne sorun yaşadınız?

Saymakla bitmez

Kilitle en çok kullandığım özellik ama piyasada yok ...

Gelişti mi geriledi mi

Win + L bende çalışıyor ama sizi bilmem.

Tamam da neden yani hangi mantıkla özellikler saklanıyor

Teknolojinin gelişmesiyle Microsoftun geriye adım atması aşırı mantıksız ki zaten bu mantıksızlığı yapan artık görevinde değilmiş sanırım bunu yapan bilerek yaptı ajan olabilir kendileri

• +1

kesinlikle katılıyorum. Ve uzun zamandır bu kadar performanslı bir windows işletim sistemi kullanmamıştım. Gereksiz aero kasıntılarından kurtulduğum içinde ayrıca mutluyum. Bu arada bence windows xp windows 8 e kadarki en iyi işletim sistemiydi. ama şu ana kadarki kanaatimce %100 stabil olduğu anda windows 8 en iyisi olacak.
  • Kesinlikle Windows 8 diyorum bence de mükemmel minimalist bir tasarım olmuş. Ama bizler genelde şatafatlı gereksiz süslü görselliği sevdiğimiz için bize az geliyor herhalde. Şahsen ben hızından da görselliğinden de çooook memnunum. Hangi Windows bu kadar hızlıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

Kesinlikle Windows 8 diyorum bence de mükemmel minimalist bir tasarım olmuş. Ama bizler genelde şatafatlı gereksiz süslü görselliği sevdiğimiz için bize az geliyor herhalde. Şahsen ben hızından da görselliğinden de çooook memnunum. Hangi Windows bu kadar hızlıydı?

bende bu görüşteyim. bilgisayar açılma ve kapanma süreleri süper. minimalist olması görüntü için performanstan yemesinin önüne geçmiş. ille de görsellik diyenler windows blinds objectdock vb gibi programlarla akılalmaz göresllikler elde edebilir. ama windows'u benim gibi sadece performans için kullanan ve gözü yormayan bir tasarım isteyenler için windows 8 harika.

bir arkadaş windowsun fotoğraf görüntüleyicisinin berbatlığından bahsetmiş yukarıda. yükle irfanview benzeri bir program gör bak bakalım fotoğraf görüntüleme, editleme, kesme vb gibi işlemler ne kadar kolay. aynısı müzik video vb için de geçerli. daha bir defa media player'ı kullanmış değilim. video için potplayer, müzik için aimp media player'a on basar hatta bence windows'dan imkan olsa da internet explorer da dahil core dosyalar dışında herşey 3. parti yazılımlarla değiştirilebilse...

inşallah bu da windows 9'da olur!..

• Arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum. 3. parti bi dünya yazılım var kim Media player kullanıyor ki mesela Winamp varken? Bu örnek çoğaltılabilir. Bi dünya süper program var ve ayrıca bunlar Metroya da eklenebiliyor. Metroyu süper bir şekilde özelleştirebilirsiniz, işte o zaman vazgeçemeyeceksiniz.
  • Şimdi arkadaşlar performans ta performans diyorsunuz fakat bendeki Windows 8 de performans anlamında bir değişiklik göremedim. Bendeki Windows hatalıysa bilemem.

Bana nereden Windows 8 indirdiğiniz linkini verebilir misiniz? Buradan paylaşmanız yasak ise özel mesajlar bölümünden yollayabilirsiniz ...

Bendeki Windows 8 Pro olandı ve performansı iyi değildi ...
  • Windows 8 Pro ya yeniden geçtim fakat maalesef aktifleştirme yapamıyorum. Galiba uzunca bir süre aktif edilemeyecek gibi. İnternetteki tüm programları denedim ama olmuyor. Bir tanesi var Windows etkinleştirildi kalıcı olarak diyor. Bilgisayar özellikleri bölümüne baktığımda Windows etkinleştirilmiştir diyor fakat Kilit Ekranı resmini değiştirmek istediğim zaman Windows etkinleştirin diyor. Yani program hiçbir işe yaramıyor.

Bu durumda olup çare bulabilen var mı???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 8 benimde hoşuma gitti. Hızlı açılması bile yeter de artar. Metro arayüzü değişik güzellikte.
    Sonuç ta bu sistem tabletlerde telefonlardada çalışacağı için dediğiniz gereksiz programlara ve özelliklere yer verilmemiş. Sonuçta diğer tarafta android gümbür gümbür geliyor. Masaüstüne notebooklarada yakında sıçrayabilir. Windows bunu görerek artık 300 liraya sistem satamayacağını bence anlamış. ANdroid bedava güncelleme bedava kim tablette giderde windows alır kullanır. Oyundada android oldukça iyi. Yani rekabet iyidir. Bize 30 lira windows aldıracak kadar. Windows 9 u bedava verirlersede şaşırmayın derim. Çünkü sistemi bedava yaparsan herkes kurar reklamdan uygulama satışlarında gene kazanırsın. Google boşuna trilyonluk şirket olmadı.

Başlat menüsüne gelince zaten başlat menüsü aslında kimse kullanmıyor. Ben bi çalıştır komudu için kullanıyordum olmasada olur. İsteyen start8 diye uygulama var indirip kullanır.

Aeroya gelince bu açılıp kapatılan bir özellik olarak kesinlikle sunulmalı . Yani herkes bilgisayarı dibinekadar kasarak kullanmıyor. YAni bi internet bi kaç film seyrederkende bilgisayarın kasacağını sanmam ki bende core 2 işlemci ile aerolu 2,5 sene kullandım.aero hoşuma gidiyordu.

Köşedeki çarpı işareti ise şimdi sadece farklı belki ondan tipsiz geliyordur. Ama onada alışırız.
    Psikolojik şahin binene bi süre sonraşahin bmw mutluluğu verir hesabı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arrivederci

quote:

Orijinalden alıntı: Shinagawa Station

bu şikayet edenler 29 liralık kodları alamayanlar heralde

Aynen Aero falan hikaye crack yapamadıkları için çamur atan tayfa bunlar.Üst düzey kullanıcılar zaten windows 7'de dahil olmak üzere aero'yu kapatır.Aero hem sistem belleğini hemde grafik kartını yorar.Windows 8 25 lira diyen var eski windows lisansın varsa 79 tl,1 yıl önce windows 7'li bir bilgisayar aldıysan 29 tl.Ucuz olmasının nedeni firmanın satış politikasının değişmesi.Bunlar crackli windows kullanırkende windows pahalı ondan alamıyoruz diyorlardı adamlar ne yapsa yaranamıyor.

Aero sistemini kasıyorsa o sistemi çöpe at demiş arkadaşın birisi sana ... Katılıyorum

Şahsen benim derdim aero değil pencere sitilini düğmeleri beğenmedim resmen midemi bulandırdı. Fakat değerlendirme sürümünde o düğme harikaydı ki orada ben aeroyu kullanmıyordum.

Uzun lafın kısası aero önemli değil benim için görsellik önemli aşırı mide bulandırıcı kapat düğmesi için 25 TL değil 1 kuruş bile ödemem ki zaten stabilde çalışmadı benim kurduğum orijinal pro

İnsanlara sataşmak için yazı yazmayınız hepimiz Türküz ve yabancıların kötü yaptığı bir sistem için birbirimizi kırmaya değmez aklını kullanan anlar bunu

Hocam boşuna kendini yorma windows 8 projesi birini yaktı bile... Windows'un başındaki isim olan Steven Sinofsky'ın görevine son verildi... Tutmayacağı belli olan bir sistem üzerinde diretirsen olacağı budur...

Peki Windows 8 tutmazsa ki tutmama şansı bence yok, ne olacak? İnsanlar akın akın gidip Linux veya MacOS mu satın alacak? Yoksa kopya Win 7 ye devam mı?

Sanki herkes Win 8 upgrade yapıyor, bir iki ay içinde OEM ürünlerin hepsi Win 8 le gelecek. Microsoftun burada yapabileceği şey, başlat menüsü opsiyonel olabilirdi (ki bir sürü çözüm dolanıyor) , birde Windows 95 zamanında yaptığı gibi güzel bir tutorial ayarlayabilirdi.

Kapat düğmesi midemi bulandırdı, aç düğmesi bağırsaklarımı deşti, windows logosu tansiyonumu çıkarttı gibi şeylerde yorum yapılası şeyler değil benim nazarımda; yakında size sözümona 'görsellik' için birşeyler gelir. Ben kurdum stabil çalışmadı ise ayrı hikaye, sana özel üretilmiş gibi bende çalışmadı (kesin Windows kaynaklıdır zaten, driverdan, ayardan falan değildir) o zaman sorunlu mantığıda ayrı güzellik.

Düğmeler barsaklarımı deşmedi amma ciddi ciddi karnımda kramplara yol açtı doğrusu... Hele AERO olmadığını görünce tansiyonum gerçekten fırladı... Masaüstü gadget olmadığını farkettiğimde ise şoke oldum...Hele hele bilgisayarı kapatmak için fare ile kovalamaca yapmak kalbimde aritmilere yol açtı... Yani bunlar senin için önemli olmayabilir ama çoğunluk için önemliydi... Yoksa yeni çıkacak sistemi biz de heyecanla bekledik.... Sadece hayal kırıklığı oldu o kadar...

Arkadaşım bizim istediğimiz teknoloji gelişirken görünüm de gelişsin şimdi noldu git tonla yüklü para ver i7 işlemcili 8 gb ram li notebook al aç bak iyi güzel hızlida biraz da güzellik olsun kardeşim kapatmak gerçekten sinir firlatiyo benim için hız ve görünüm dengede olacak sırf önün için xp ye 1 ay bile dayanamadım yaaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabletler için yapılan bir işletim sistemiydi bu adamlar yavaş yavaş Tablet tarafına yoğunlaştılar. Windows 7'nin görselliği daha çok geliştirilseydi ne olurdu yani ? İnsanın kullanası gelmiyor 98 kullanıyormuş gibi geliyor insana.
  • Windows 7 proya Windows 8 Transformation Pack 6.5 kurdum görünümü Windows 8 değerlendirme sürümündeki gibi beğendiğim görünüm oldu.

Pencere kapat işareti olan X orijinal sürümdeki gibi mide de bulandırmıyor. Yani yanındaki düğme ile boyutu aynı orijinalde ki gibi kabak gibi şişmiş durumda değil Bu şekildeki görünüm bence daha güzeldi

Windows 8 çalışan crak çıkana kadar bu tema işimi görür

Windows 8 Aero Özelliği Çalışmıyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximilanos -- 16 Kasım 2012; 11:42:34 >

• Hocam ben OSXi7 temasını tercih ediyorum... Tavsiye ederim..

• Ben win 8 den son derece memnunum hatta normal bir kullanıcı için metro arayüzü çok işe yarar diyebilirim. Mesela daha önce ios'ta severek kullandığım radyo programını yükledim metro arayüzde canavar gibi çalışıyor, yada hava durumunu merak ettim diyelim metro arayüzden en ince detayına kadar pratik şekilde bakıyorum bunun neresi kötü onu anlamadım.

Daha pratik olması açısından classic shell yükledim açılışta doğrudan masaüstüm geliyor başlat tuşu yerli yerinde. Açılış hızı çok iyi 3,5 senelik laptopta bu açılış hızını ancak temiz yüklenmiş xp ile görebilirdim keza kapanış hızıda gayet iyi.

tasarım vs gibi şeyler sonradan çıkacak tweak programlarıyla fazlasıyla oynanabilir şeyler onlara hiç takılmamak lazım.
  • quote:

quote:

Windows 7 proya Windows 8 Transformation Pack 6.5 kurdum görünümü Windows 8 değerlendirme sürümündeki gibi beğendiğim görünüm oldu.

Pencere kapat işareti olan X orijinal sürümdeki gibi mide de bulandırmıyor. Yani yanındaki düğme ile boyutu aynı orijinalde ki gibi kabak gibi şişmiş durumda değil Bu şekildeki görünüm bence daha güzeldi

Windows 8 çalışan crak çıkana kadar bu tema işimi görür

gerçekten meraktan soruyorum

şimdi bu düğmelerden üstteki sorunsuzda alttaki mide bulandırıcı mı?

Alttaki resim tam olarak gözükmüyor. Ben o resmi orijinal Windows 8 kurduğumda print screen ile aldım. Fakat boyut donanimhaberin kendi sitesine yüklemek için fazla büyük olduğu için fotoda kesme işlemi uyguladım. Anlatmak istediğim şu üstteki resimdeki kapat düğmesi ile yanındaki düğmeler aynı boydalar. Fakat kesme işlemi uygulamasaydım daha net gözükecekti orijinal yani alttaki resimdeki kapat yani X işareti yandaki simgelerden daha büyük bu benim için birinci sorun.

Gelelim ikinci soruna Resimlerde alttaki pencere çubuğunun rengi midemi bulandıran bir renk orijinal versiyonda maalesef üstteki resimde gözüken pencere rengini ne yaptıysam yakalayamadım. Bir türlü koyu bir hal almadı hep parladı durdu buda canımı sıktı.

Konu başlığında aero diye yazdım fakat benim derdim aero değil yani ben şeffaflığı kullanmıyorum sevmiyorum. Resimdede üsttekinde yani şuan kullandığımda da belli ...

Umarım anlatabilmişimdir ...

Şunu da ekleyeyim ben Windows 8 in değerlendirme sürümündeki arayüzünü çok beğendim bence o arayüz değiştirilmemeliydi ki şuan tema paketi ile o arayüze Windows 7 de ulaştım. Benim kızdığım asıl nokta bu değerlendirme sürümündeki o güzelim görselliği kaldırmaları ve ayrıca teknoloji gelişiyorken özelliklerden kısmalar yapmaları ve bizleri 2. parti yazılımlara zorunlu hale getirmeleri can sıkıcı bir durum. Unutmadan laptop ve masaüstü bilgisayarda bu sürümü kullanıyoruz tablette kullanmıyoruz ki özellikler kısılsın madem öyle tabletler için ayrı laptop ve masaüstüler için ayrı çıkart çok mu zor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximilanos -- 16 Kasım 2012; 16:09:03 >

• windows 98 kursam bundan iyiydi. Verdiğim paraya yazık. windows açılmıyor kurulum sorunlu oldu galiba.arayüz ise iğrenç ötesi.
    özellikler iyi olabilir fakat çoğu driver uyumsuz.Programlar hata veriyor. windows 7 gibi bi işletim sistemini bozup da ios a özenirsen apple nin google haritaları geçmeye çalışırken yaşadığı rezilliği sende yaşarsın böyle microsoft efendi
  • Bu Windows 8'e vista faciası diyenler beni çok güldürüyor gerçekten. Neye dayanarak bunu söylüyorlar çok merak ediyorum.
  • beyler ben fruit ninja yı indirdim mağazadan açılmıyor neden deneme sürümü diye midir?
  • Arkadaşlar gider 10 yıllık makineye 8 kurmaya çalışır sonra ıyy çok kötü sürücüler de uyumsuz diye ağlarsanız adama gülerler. Ben ilk deneme sürümü çıktığından beri 8 kullanıyorum bir tane uyumsuz sürücü ya da sorunla karşılaşmadım. Bırakın da bu işlerden anlayanlar kullansın 8'i, siz bulaşmayın lütfen...
  • Orijinalden alıntı: Father Torque

Orijinalden alıntı: arrivederci

Orijinalden alıntı: Shinagawa Station

...Üst düzey kullanıcılar zaten Windows 7 de dahil olmak üzere Aero'yu kapatır...

Bu sözler şaka olarak söylenmiştir umarım.

hemen kapatalım bari, yoksa bizi cahil sanacaklar :))))

önemli olan aerosuz windows yapmak değil aerosu olsa bile hızlı windows yapmaktır.

yakında win3,1e geri döneceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Arkadaşlar gider 10 yıllık makineye 8 kurmaya çalışır sonra ıyy çok kötü sürücüler de uyumsuz diye ağlarsanız adama gülerler. Ben ilk deneme sürümü çıktığından beri 8 kullanıyorum bir tane uyumsuz sürücü ya da sorunla karşılaşmadım. Bırakın da bu işlerden anlayanlar kullansın 8'i, siz bulaşmayın lütfen...

Anlamayıp da anlar gibi ahkam kesenlerin yaptıkları komiklikler eğlenceli, renk katıcı olurdu aslında, anlamayıp da anlamadığını bilen, bu yüzden foruma gelip bilgi arayan arkadaşları yanıltma tehlikeleri olmasaydı eğer...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.