Şimdi Ara

Windows 8.1 uygulama sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 8.1 ön izleme sürümünü kullanıyorum. Fakat SkyDrive ve Fotoğraflar uygulamalarına girdiğimde şöyle hatalar alıyorum:

SkyDrive

Fotoğraflar

Bu sorunu nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkür Metrosu -- 27 Haziran 2013; 20:51:49 >

• Bence bu tip sorular soracaksan 8.1 önizlemeyi kurmamalısın.Bu bir deneme sürümü çeşitli sorunlar olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

Bence bu tip sorular soracaksan 8.1 önizlemeyi kurmamalısın.Bu bir deneme sürümü çeşitli sorunlar olabilir.

bırak sorsun,
    belki çözen birileri bulur da denem yanılma yoluyla kararlı bir sürüm çıkar ortaya .
  • 8.1 henüz deneme sürümünde ve dün kuranlar bunun gibi hatalar olduğu yönünde yorumlar atmıştı. Ben de indirip kurmaktan vazgeçtim.

Söz konusu hatalar da deneme-yanılma yoluyla çözülecek gibi durmuyor. Fakat Metro'daki Fotoğraflar uygulaması yerine Windows'un klasik Windows Fotoğraf Görüntüleyicisi programını, en azından tam sürüm çıkana kadar deneyebilirsin. (Zaten bence bu program, Metro'daki Fotoğraflar uygulamasından daha iyi.)

SkyDrive da benzer şekilde ayrıca Windows masaüstü uygulaması olarak yüklenebiliyordu. Microsoft Office 2013 yüklüyse, onla gelen bir SkyDrive Pro programı var mesela.
  • Bende 8.1 e güncelledim sonra kaspersky internet security 2013 uyumsuz çıktı heralde 4 tane dll hatası verdi.starter.avp.exe gibi bir hatada verdi acaba bilgisayarı ilk aldığımda recovery alımıştım ona geri dönsem kullanabilirmiyimki kaspersky ı keyini girmiştim o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.