Şimdi Ara

Windows 8.1 Sürümüne Geçmeye Değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win 8 in deneme sürümü çıktığında hemen kurmuştum, performans iyiydi ama 10 dk dayanabilmiştim.

Sizlere birkaç sorum var;

1) Başlat butonu için aşağıdaki resmi buldum. Bunu yapan programlar stabil çalışma imkanı sağlıyormu?

2) Win7 de olduğu gibi görev çubuğunu inceltme şansımız var mı?

3) Oturum açıldığında metro arayüzü yerine desktop'ın görünmesini sağlayabilirmiyiz?

4) Son olarak şuan ki 8.1 sürümü deneme sürümü mü? Eğer deneme sürümü ise biraz daha bekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 13 Eylül 2013; 13:18:52 >

• bence değer bende 2 bilgisayarda windows 8 yüklü idi ikisinide windows8.1e taşıdım windows8 ve windows7den daha hızlı ve stabil olmuş metro biraz daha başlata yaklaşmış başlat resimdeki gibi değil yalnız. windows8den %25 daha hızlı geldi.
  • 1- Başlat için Classic Shell programını öneririm, gayet stabil çalışır.

2- Evet.

3-Evet.

4- Şu andaki deneme sürümü, kararlı sürüm tarihi 17 Ekim di galiba..

EDIT: Başlat menüsü için bir örnek resim ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motan -- 13 Eylül 2013; 16:25:36 >
  • şuan rtm sürümü elinizde win8 anahtarı varsa sıkıntı yok full sürüm.
  • Saolun arkadaslar bişeyler deniyorum şuan umarım begenirim.
  • tabiki değer adamlar yapmış neden kullanmayalım herkes bu işletim sistemini elbet kuracak neden daha hızlı ve performanslı uyumlu kullanmıyayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

tabiki değer adamlar yapmış neden kullanmayalım herkes bu işletim sistemini elbet kuracak neden daha hızlı ve performanslı uyumlu kullanmıyayım...

Tamam ama hani belki stabilite sorunlari falan vardir diye sordum. Indirebilsem kurcam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.