Şimdi Ara

Windows 8.1 Single Language ve Pro Arasındaki Farklar Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
24.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Windows 8.1 Single Language ile Pro arasında ciddi bir fark varmı. Oyunlar için Single Language Yeterlimidir. İllaki Pro`mu kurmalıyız. Single Language Aldığımızı farzedelim. Bunu daha sonra Pro`ya cevirebilirmiyiz. Çevirebiliyorsak nasıl ve nekadar ödeme yapıyoruz. Bu konu hakkında fikri olanlar bilgilendirir ise sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 26 Kasım 2013; 12:15:14 >

• Bildiğim kadarıyla daha sonradan da ekleniyor ve fiyatı 259 TL olması lazım. Fakat ikisi arasında ne fark var ben de bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anthis

Bildiğim kadarıyla daha sonradan da ekleniyor ve fiyatı 259 TL olması lazım. Fakat ikisi arasında ne fark var ben de bilmiyorum.

Peki aynı Lisans numarası ile yoksa ayrı bir lisans numarası ilemi kurduruyor.
  • Selam.

Windows 8 single L oyunlar için yeterlidir. Ev kullanıcısı için yeterli sürüm olduğu halde programlama için programlar kullandigim halde yetiyor.

Farklar olarak, Sabit disk şifreleme, ağ yönetimi, bazı şeylere yetkileri vardır pro sürümun..

Ms'nin sitesinde karsilastirması vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 27 Kasım 2013; 15:54:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

Selam.

Windows 8 single L oyunlar için yeterlidir. Ev kullanıcısı için yeterli sürüm olduğu halde programlama için programlar kullandigim halde yetiyor.

Farklar olarak, Sabit disk şifreleme, ağ yönetimi, bazı şeylere yetkileri vardır pro sürümun..

Ms'nin sitesinde karsilastirması vardır.

Çok Teşekkürler. Bilgilendirme için. Pro sürüme geçmek istediğimizde peki geçebiliyormuyuz nekadar oluyor fiyatı bilgin varmı
  • Denetim masasi - Windows özellik ekle diye seçenek vardır. Oraya yükseltme kodu yazarak yapabilirsiniz. İster yükseltme kodunu o dediğim yerden alabilirsiniz. Fakat korsan key kullanırsaniz yine yükseltir. Güncelleme yapabilirsiniz sorun çıkartmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

Denetim masasi - Windows özellik ekle diye seçenek vardır. Oraya yükseltme kodu yazarak yapabilirsiniz. İster yükseltme kodunu o dediğim yerden alabilirsiniz. Fakat korsan key kullanırsaniz yine yükseltir. Güncelleme yapabilirsiniz sorun çıkartmaz

Çok Teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS Source ile 1.6 Farkı Nedir?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.