Bildirim
Windows 8.1 satan yerler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Her türlü Windows 8.1 pro vl msdn ve serial temin edilir. Fiyat : 0TL -
quote:
Orijinalden alıntı: LifeinBlue
Her türlü Windows 8.1 pro vl msdn ve serial temin edilir. Fiyat : 0TL
Sağol.
Oricinal istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
ilginç aynı anda aynı cevap..2010 ocakta w7 ult.iş sistemimi ordan almıştım(mağazadan).
-
Tamamen orijinal garanti verebilirim -
Pro istemiyorum cok pahali.
@hezerfen @SysEdit
Diger islerden pek anlamiyorum ve ugrasmak istemiyorum.Kasada bir sey yuklu degil acilmiyor.
@LifeinBlue
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://forum.donanimhaber.com/m_83583172/tm.htm
Al bedava kullan tabi öğrenciysen
Fark yok para verip alana kadar git onunla bir adana dürüm iskender ye üzerine ayran iç hatta bir bilet al :D Samsun'u gez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinBlue -- 17 Kasım 2013; 1:06:36 > -
Ya kusura bakmayın ben tam anlamıyorum ama orjinalle korsan arasında ne fark var? ben senelerdir korsan kullanıyorum ama orjinal gösteriyor.Bi fark varsa bilelim yani? yoksa orjinal ürüne 300-400 tl vermek benim için iyi değil -
Vatan'a gelince alacagiz o zaman % 30 indirim ile 64 bit 8.1 182 TL.Ama bir türlü giremedi stoklara.
LifeinBlue ; ben kendimi kasarak almiyorumki istesem yine yaparim onlari.
CakirAkinSen ; bu dediğini oyunlar içinde dusunebiliriz.Kureklisi varken ben gidip orijinal aliyorum.Degisen bir şey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 17 Kasım 2013; 3:48:06 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X