Şimdi Ara

Windows 8.1 Rehberi, Sorunlar & Çözümleri, Resimli Anlatımlar [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.672
Cevap
150
Favori
415.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

:) Peki hocam windows8 de facebook video çalışmama sorunu hakkında birşey duydun mu? ben araştırdım benzer sorun çok ama çözüm bulamadım :(

hocam iyice birbirine sokmuşsun alıntıları.

soruna çözüm yok maalesef win8 daha yeni sistem böyle sorunlar oluyor işte.

Eyvallah sağolasın :)
  • yi akşamlar... ben yaklaşık 40 gün önce windows 8 i yükledim herşey sorunsuz gayet mükemmel çalışıyordu... 2 günden beri bilgisayarı açıyorum sadece üzerinde tarih saat olan açılış ekranı geliyor.. ondan sonrasına bir türlü gidemiyom.. hangi tuşa basarsam basayımm hiç tepki vermior ekran.. fare imleci bile görünmüyor... sadece tek tük parlaklık ayarı tuşları bazen çalışıyor... neyse ben madem öyle yeniden mi w8 ikursam dedim ve flashı taktım açılırken f12 ye basıorum farklı garip garip ötüş sesleri geliyor.. başkada birşey olmuyor... ne olur banna yardım et eğer biliyorsan sorunu... içindde tezim var hepsi boşa gidecekkk... virüs filan olabilir mi....
  • murat gardaşım bende yeni yükledim.anti virüs konusunu soracaktım.antivirüs yükleyecezmi.yoksa windows defender varken gerek yokmu?yüklyeceksek hangisini tavsiye edersin.sistemim dell 64 bit
  • Face vidyoda, karşı taraf beni gördüğü halde, ben karşı taraf yerine kendimi görmekteyim.
    W8 de mi sorun var pclerden birinde mş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8 relaese prewiew kuruyorum yalnız hereşyi tamam bios update edildi anck hazırlanıyor diyo doluyo pc baştan açılıyo ondan sonra doluyo windows yüklemesi başarısız oldu eski sürümüzüe yönlendiriliyosunuz diyo suanki sürümüm windows 7 lütfen derdime çre bulun çok maralim bozuk.:(
  • Ben bilgisayarı Windows 8 Proya yükselttim.Media center ürün anahtarını girerek yüklesem bundan sonra format atıp tekrar yüklerken media center anahtarıyla mı yoksa win8 pro yükseltme keyiyle mi yükleyeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpio1

Ben bilgisayarı Windows 8 Proya yükselttim.Media center ürün anahtarını girerek yüklesem bundan sonra format atıp tekrar yüklerken media center anahtarıyla mı yoksa win8 pro yükseltme keyiyle mi yükleyeceğim?

Media Center ile oluşan anahtarı kullanacaksınız, ama ikisini de kaybetmeyin, ne olur ne olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Ben bilgisayarı Windows 8 Proya yükselttim.Media center ürün anahtarını girerek yüklesem bundan sonra format atıp tekrar yüklerken media center anahtarıyla mı yoksa win8 pro yükseltme keyiyle mi yükleyeceğim?

Media Center ile oluşan anahtarı kullanacaksınız, ama ikisini de kaybetmeyin, ne olur ne olmaz...

Olmaz elindeki kurulum medyası normal Pro,önce pro olarak lisanslayacak isterse ayrıca Wmc ekleyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Olmaz elindeki kurulum medyası normal Pro,önce pro olarak lisanslayacak isterse ayrıca Wmc ekleyecek

O takdirde MC i tekrar bedava yükleyemez, MC li key ile kurması lazım. MS İngiltere forumda bir uzmanın yazısında okumuştum. Bunlar hep teorik bilgiler, daha deneyen olduğunu duymadım, bu yüzden her ikisinin de saklanmasını öneriyorum...

• Zaten ikisinide saklayacak.Önce Pro yu lisanslayacak ondan sonra Wmc anahtarı ile tekrar Wmc ye döndürecek
  • Müşterimin kullanmadığı Win7Pro'dan Win8Pro'ya geçiş yapıyorum şuan bende.
    Merak ettiğim bir soru var ve hiç araştırmaya girişmediğim. Uefi boot kısaca nedir ve en avantajları nelerdir.
  • Millet elimde promosyon kodu var bunu en son ne zamana kadar kullanabilirim bi tarih varmi 31 ocak gordum oda windows 7li bilgisayar alanlar ici mis heralde bende zaten win7 yuklu mesela 10 subatta kod ile 29 tlye alip yapabilirmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabektas25

murat gardaşım bende yeni yükledim.anti virüs konusunu soracaktım.antivirüs yükleyecezmi.yoksa windows defender varken gerek yokmu?yüklyeceksek hangisini tavsiye edersin.sistemim dell 64 bit

hocam bence gerek yok korkma kolay kolay virüs girmez windows 8 e çok uğraşman lazım virüsü sokabilmek için. hack işlerinde uğraşmıyorsan gerek yok. birde bilmediğin yerlerden program veya yazılım indirme. güvenilir birkaç kaynağın olsun ordan takıl bunların dışında heryerden program ve programların crackleri felan oluyor patch tarzında hepsi .exe onlar açarsın maazallah .exe dosyalarını sadece açmanla bütün sistemin kontrolünü başkası eline geçirebilir. ben yaptım bir aralar çünkü.

quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Face vidyoda, karşı taraf beni gördüğü halde, ben karşı taraf yerine kendimi görmekteyim.
    W8 de mi sorun var pclerden birinde mş

w8de olabilir eski camera driverlarini desteklemeyebilir anasayfadaki driver programını indirip onun bulduğu driveri yüklet webcam için.

quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Müşterimin kullanmadığı Win7Pro'dan Win8Pro'ya geçiş yapıyorum şuan bende.
    Merak ettiğim bir soru var ve hiç araştırmaya girişmediğim. Uefi boot kısaca nedir ve en avantajları nelerdir.

uefi boot dediğimiz olay windowsun otomatik olarak açılmasıdır. yani tuşa bastığında eskiden alıştığımız klasik bios yazıları veya görüntüleri gelmez hatta biosa girmek için gereken tuş bile gelmez.

avantajı bu gelmeyen görüntü ve yazılardan kazandığı ekstra zamanı açılış süresini kısalttım diye göstermektir.

dezavantajı format atmaya 1 numaralı engeldir. uefi bootu disable etmek felan baya uğraştırır bilmeyeni ama benim anasayfada hepsinin çözümü var. yazdım dikkatli okuyun. bende bu şekilde uefi bootlu pcye format attım. bir dalgası yok yani sadece format atma diye engel koymuşlar gibi birşey.

quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

Millet elimde promosyon kodu var bunu en son ne zamana kadar kullanabilirim bi tarih varmi 31 ocak gordum oda windows 7li bilgisayar alanlar ici mis heralde bende zaten win7 yuklu mesela 10 subatta kod ile 29 tlye alip yapabilirmiyim ?

son sürelerini microsoftun sitesinden veya telefonla arayarak öğrenebilirsin. birşey dememiz doğru olmaz ama fiyatın 500küsür lira olacağı söyleniyor promosyonlar kaldırılıp.

Not: bana cevap verecekseniz lütfen bu mesajı alıntılamayın. konuya direk yazın ben cevap veririm. normalde alıntılamanızı öneririm görmem için ama konu kirlenmesin mesaj uzadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Ocak 2013; 21:31:31 >

• Öncelikle herkeze merhaba benim kafayı yediğim bir sorunum var her ne kadar arayıp aradıysam bi çözüm bulamadım.Windows 8 işletim sistemine sahip olan bilgisayarımda(HP Pavilion Dv6 1225-et) herhangi bir program setup'unu kurmak isterken hata alıyor aldığım hata "Bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor"şeklindedir acil olarak yardımınıza ihtiyaçm var kafayı yemek üzereyim hiçbir program yükleyemez oldum.
  • iyide murat gardaşım proğramları full kullanabilmek için ya satın alacaz yada crac patch bir şey yapacaz.her şeye para veremeyeceğimize göre ne yapacaz.video ses yada diğer proğramlara ihtiyacımız oluyor.ne yapacaz..
  • arkadaşlar windowsum ingilizce olduğundan yükseltme de ne yaptıysam ingilizce indi. şu yükseltme programını nasıl türkçe yaparım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabektas25

iyide murat gardaşım proğramları full kullanabilmek için ya satın alacaz yada crac patch bir şey yapacaz.her şeye para veremeyeceğimize göre ne yapacaz.video ses yada diğer proğramlara ihtiyacımız oluyor.ne yapacaz..

hocam yapma demiyorum güvendiğin bir kaç yer olsun ordan yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvanaltuntas

Öncelikle herkeze merhaba benim kafayı yediğim bir sorunum var her ne kadar arayıp aradıysam bi çözüm bulamadım.Windows 8 işletim sistemine sahip olan bilgisayarımda(HP Pavilion Dv6 1225-et) herhangi bir program setup'unu kurmak isterken hata alıyor aldığım hata "Bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor"şeklindedir acil olarak yardımınıza ihtiyaçm var kafayı yemek üzereyim hiçbir program yükleyemez oldum.

ek bilgi tuşu çıkıyorsa ona bas yinede çalıştır seçeneği var olmazsa windowsu yeniden yüklemen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: ridvanaltuntas

Öncelikle herkeze merhaba benim kafayı yediğim bir sorunum var her ne kadar arayıp aradıysam bi çözüm bulamadım.Windows 8 işletim sistemine sahip olan bilgisayarımda(HP Pavilion Dv6 1225-et) herhangi bir program setup'unu kurmak isterken hata alıyor aldığım hata "Bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor"şeklindedir acil olarak yardımınıza ihtiyaçm var kafayı yemek üzereyim hiçbir program yükleyemez oldum.

ek bilgi tuşu çıkıyorsa ona bas yinede çalıştır seçeneği var olmazsa windowsu yeniden yüklemen lazım.

sizin dediğiniz sanırım smartscreen özelliği onu zaten yapıyorum ek bilgi diyorum yine çalıstır dedikten sonra bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor diyor

• beyler mağaza açılmıyor kendi kendine bir şeyler oldu anlamadım. Yükleniyor gösteriyor ama açılmıyor sadece mağaza değil hiçbiri açılmaz oldu.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.