Şimdi Ara

windows 8.1 lisanslama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende orjınal windows 8.1 vardı ,buna format atmak zorunda kaldım fakat benden lisans anahtarı vs.. gibi birşey istemedi.. şimdi benim windows lisanslımı degil mi..? birde windows 8 kendi lisanslıyor deniyor bu dogrumu..?

• Lisanslı 8.1 geldiyse donanım kimliğine entegre lisansınız vardır UEFI etkin olduğu sürece kendi donanımdan okuyup internete bağlı olduğunuz da etkinleştirmesi lazım.
    Formatı atarken Secure bootu kapattıysanız durum değişebilir. Artık format için disk yada usb şart değil yüklü gelen windowslarda. Sıfırla diyorsunuz atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensatech

Lisanslı 8.1 geldiyse donanım kimliğine entegre lisansınız vardır UEFI etkin olduğu sürece kendi donanımdan okuyup internete bağlı olduğunuz da etkinleştirmesi lazım.
    Formatı atarken Secure bootu kapattıysanız durum değişebilir. Artık format için disk yada usb şart değil yüklü gelen windowslarda. Sıfırla diyorsunuz atıyor.

ben kısaca şöyle anlatayım.bilgisayarımı sıfır aldıgımda arkadaşım lisanlı olarak windows 8.1 kurdu.5 ay sonra virüs girdi ve biz format atmak zorunda kaldık,arkadaşım usb den yeni windows 8.1 kurdu ,lisans anahtarı vs.. birşey istemedi sistem.zaten şuan sorunsuz kullanıyorum.benim merak ettigim şimdi ben lisanslımı kullanıyorum acaba windowsu...

birde geçen gün metro arayüzündeki yemek içmek isimli uygulama ve bir kaç tane daha uygulama da şöyle bir mesaj belirdi ; bu uygulama 30 ağustos tarihinden sonra sona erecek,uygulama kayıtlarınız varsa yedekleyin gibi bir mesaj geldi...bunun lisans ile ilgisi varmıdır..? bu ne alaka anlamadım ben.

secure boot nedir bir bilgim yok,biraz acemiyim bu işlerde

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Orijinalden alıntı: ensatech

Lisanslı 8.1 geldiyse donanım kimliğine entegre lisansınız vardır UEFI etkin olduğu sürece kendi donanımdan okuyup internete bağlı olduğunuz da etkinleştirmesi lazım.

ben kısaca şöyle anlatayım.bilgisayarımı sıfır aldıgımda arkadaşım lisanlı olarak windows 8.1 kurdu.5 ay sonra virüs girdi ve biz format atmak zorunda kaldık,arkadaşım usb den yeni windows 8.1 kurdu ,lisans anahtarı vs.. birşey istemedi sistem.zaten şuan sorunsuz kullanıyorum.benim merak ettigim şimdi ben lisanslımı kullanıyorum acaba windowsu...

birde geçen gün metro arayüzündeki yemek içmek isimli uygulama ve bir kaç tane daha uygulama da şöyle bir mesaj belirdi ; bu uygulama 30 ağustos tarihinden sonra sona erecek,uygulama kayıtlarınız varsa yedekleyin gibi bir mesaj geldi...bunun lisans ile ilgisi varmıdır..? bu ne alaka anlamadım ben.

secure boot nedir bir bilgim yok,biraz acemiyim bu işlerde

Yokmu yardımcı olacak bir arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.