Bildirim
Windows 8.1'de Gta 4 açılmıyor.Var mı bir yolu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Eğer integrated ekran kartıyla açarsan sorun düzelecektir. Ekran kartın nVidia ise, integrated ekran kartına geçmek için; nVidia Control Panel --- Manage 3D Settings'ten oyunu seçip ekran kartını seçebilirsin. -
Kardeş aynı sorun bendede var ama bana games for windows live kurulmuyor
GTA IV açılıyor ama! -
GFWL'yi run as administrator ve compatibility modu Windows 7'ye ayarlayarak yükleyip çalıştırmayı denedin mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: -Rsan-
Windows 8.1'de Gta 4 açılmıyor.Windows 8'de de açılmıyordu fakat uyumluğu windows 7 yapınca ve uygun çırağı işe alınca oyun açılıyordu.8.1'de oynayan var mı ? Nedir çözüm yolu ?
ben sorunu şöyle çözdüm
gta 4 ü yükledikten sonra 1010,1020,1030,1040,1050,1060,1070 patchlerini kurun
ekran kartı driverlerının hepsini kaldırın reset attıktan sonrahttp://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalystWIN8-1PreviewDriver.aspx
AMD Catalyst™ Windows® 8.1 Preview Driver (32 & 64-bit), AMD Firepro Catalyst™ Windows® 8.1 Preview Driver (32 & 64-bit)'driverlarını kurun sorun çözülecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin1090 -- 18 Ağustos 2013; 6:03:49 >
-
Ben 8.1'de orijinal 1.0.7.0 oynuyorum ama fps problemi var -
Windows 8.1 işletim sistemi mevcut orijinal GTA 4 tum uygulanması gerenken yollarını denedım. Oyuna tıkladığımda kucuk siyah ekran çıkıp kayboluyor açıl yardımınızı bekliyorum ? -
Games for windows live'ın yeni versiyonunu yükleyin (live market gibi bi ismi var msne benziyor girişi) o kurulunca sorun düzeliyor. windows 8.1 ile hiç bir uyumluluk ayarına dokunmadan rahatça oynayabiliyorum şahsen. -
Tesekkur ederim sorunu microsoft games live yukledim. ( eski surumunu)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows 8.1 orjinal oyun sahte daha bugün oynadım. -
Bende sıkıntısız oynuyorum 8.1 64 bitte. Yükledim direk girdim sıkıntı çıkarmadı. -
Arkadaşlar bendede windows8.1 yüklü, i5 işlemci 8gb ram ve 2gb 740m ekran kartı var, lenova z500 kullanıyorum. enson pachtde yükledım ama yerı gelıyor kasmalar oluyor nedendir acaba? optimizede edemedim yardım lütfen. -
birakin beyle bu nalet 8.1 i oyunlarda hic stabil calismiyor fifa 14 oynuyorum originde online server ile baglanti kopup duruyordu windows 7 de oynarken bi sorun yoktu bugun geri 7 ye gectim sukur sorunsuz oynuyom oyunlarimin geneli orjinal oyunlar ama crackli oyunlarda sorun cikariyormus win 8 -
Arkadaslar ben gta 4 cd si aldım ama bilgisayarım windows 8 gta 4'ü açmıyor napabilirim acaba bilenler varsa lütfen yardımcı olabilirmi ne yapmam gerekiyo ? -
çözüm çok kolay oyunu silin baştan yükleyin ,
ancak yüklemeden önce dns ve ip ayarlarınızı sıfırlayın .
yani otomatik ip ve dns olsun .
sonra oyunu yukleyın oyunu açmadan games for windows yukleyin .
hata vermeden yuklencektir .
yuklemeden sonra games for windows live messengeri acın .
sonra oyuna C/ DİSK in içindeki gta IV launcherden girin . ve oyun açılınca games for windows liveden kullanıcı adınızı girin ve her uptade den sonra oyunu kapatıp tekrar acın .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X