Şimdi Ara

Windows 8.1 Core Single Language Orjinal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows orjinal 8.1 Core Single Language versiyonu. Arayıpta bulamayanlara iso kalıbı olarak tek link indirme fırsatı. Yavaş iniyor diye dert etmeyin bilgisayarınızı bi kaç saat açık tutun indirsin. Biosunuza gömülü olan ürün anahtarınız ile kendisi otomatik windowsu etkinleştirecektir.

Windows 8.1 Core Single Language indirme linki :

http://turbobit.net/9jxdt8nm2gby.html

iso kalıbında yazdırmak için gerekli olan Poweriso programı katılımsız ve full olarak indirme linki :

http://turbobit.net/9m97rlhqm4gy.html

Hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe K -- 10 Ocak 2014; 13:47:31 >

• Ne özelliği vardır bu Single Language'in?
  • Windows 8 işletim sistemlerinde oyunlar için daha iyi olan bir sürüm. Ayrıca bu 8 değil 8.1. Daha güncel ve stabil hali. Ayrıca yeni alınan bilgisayarlarda yüklü olarak verilir bu sürüm. bilmeden format atıp başka sistemler kuranlar oluyor. Tekrar orjinal sistemine dönmek istetenler bioslarında gömülü olan ürün anahtarı ile bunu yükleyerek legal olarak kullanabiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imparatore

Ne özelliği vardır bu Single Language'in?

hort, laptop'a gomulu gelir, sistem dili degismez, anahtari bios'a gomuludur dedigim gibi, ekstra bir anahtar veya cd verilmez, yetkili servislerde bir tane vardir, yuklemek icin 80tl istemislerdi, internetten aradim buldum, bu kadar
  • renkdas merhabalar bu windows 8.1 core single language isosunu windows 7 uzerıne format atıp basarılı bır sekilde kullanmak mumkun mudur? yoksa illa windows 8 mi yuklu olmalı? tesekkurler
  • mertoberson M kullanıcısına yanıt
    7 ye format atıp kullanabilirsin. ama elinde lisans numarası olması gerek. Yoksa yüklemeyi tamamlayamazsın.
  • Hallettim sagol. Oluyor key bulduktan sonra isine yarayan olabilir
    Y9NXP- XT8MV- PT9TG- 97CT3- 9D6TC
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.