Şimdi Ara

Windows 8.1 açılış erlerini atlattırma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • babamın bilgisayarı benim bilgisayarımdan daha düşük sisteme sahip windows 8 single language var bende 8.1 pro var ama babamda exper yazısı çıkıyor altta yuvarlak birşey doluyor 3 4 snde sonra direk masaüstüne geçiyor yani 6-7 saniye var ama bende daha çok şey çıkıyor monster yazısı çıkıyorda sonra başlat simgesi gibi biyer çıkıyorda 5 sn sonra altta yuvarlak çıkıyorda doluyorda sonra 2 sn sonra geliyorda win 8.1 sonra birde toparlanmasını bekliyorum sonra win 8 yükleniyor .nedendir bu bende hemen win 8 hesap yerine gelmek istiyorum benim ki 8.1 olduğundan kaynaklanabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Hızlı başlat ayarınız açık mı?

http://windowshata.com/windows-8-hizli-baslatma-ozelligi-nasil-acilir.html

Evet, Açık.
  • Görev yöneticisinde Başlangıç bölümüne girin orada neler varsa anti-virüs dışındakilerin hepsini devre dışı birakın daha hızlı açılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Görev yöneticisinde Başlangıç bölümüne girin orada neler varsa anti-virüs dışındakilerin hepsini devre dışı birakın daha hızlı açılacaktır.

Orda Benim İçin Gereksiz Ne Var İse Devre Dışı Bıraktım Ama Sonuç Aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QueToAmmo -- 29 Ocak 2014; 22:57:52 >
  • Hard disklerin üzerine sağ tık Araçlar sekmesinde Sürücüyü en iyi duruma getir ve birleştir var aracı kullanarak sürücüleri birştirin faydası olur. Tavsiyem Diskeeper kullanmanızdır. Kurulumdan sonra programı kapatıp arkanıza yaslanın arka planda çalışıp işini yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.