Şimdi Ara

Windows 7 yüklerken sürücü bulunamadı hatası (cıldırmak üzereyim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
7.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Sabahtan beri deniyorum bir türlü çözemedim
    Levono Z580 freedos aldım .Ne güzel yeni laptop geldi diye sevindim ama win 7 bir türlü kuramadım.

1. win 7 cdsini 4x hızında iso şeklinde yazdırdım
    2.boottan dwd romu en üste getirdim
    3.yeniden başlattım açılışta windows kurmak için bir tusa basın dedi bastım. win yükle dedi
    4.Tam yükleyecekken aygıt sürücüsü bulanamadı dedi
    5.Konuyu araştırdım biraz netten.Sata drivarlar yüklü değil dediler pcde.Bende levono sitesinden
    (şu sürücü ) sata driverini exe olarak indiridm fakat exeyi görmedi.başka pcden exeyi extract yaptım içindeki klasörü usbye attım yine olmadı.
    Gittim ıntelin sitesinden ( şu sürücüyü )

zip halinde indirdim zipi çıkardım klasöre, attım usbye . bu sefer 7-8 tane sürücü geldi. hepsini seçtim birşeyler yükledi fakat yine aynı hatayı aldım.bu sefer sadece baştakini seçtim. aynı şekilde yükledi aynı hatayı aldım. yine olmadı

şuradaki konuda adam demiş ki sata sürücülerini seçmek yerine sadece c ve ya d sürücüsünü seçin.windows hatası bu. sürücüleri seçerseniz direk yüklemeye geçer .ben c'yi seçtim aynı hatayı verdi.D yi seçmek istedim bu sefer d driver için sürücü yüklü değil dedi.

Şu an oturup ağlamak üzereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderoflife -- 22 Ocak 2013; 23:30:32 >

• windows u farklı bir iso programı ile yazın ULTRAİSO tavsiyemdir
    harddiski farklı bir pc de biçimlendirip tekrar deneyin
  • usb bellekten kurulum yapmayı dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka bi win i ndirdim onla deneyeceğim olur mu acaba
  • beni bilseydin böyle bu kadar sinir olmazdın neyse artık biliyorsun . bundan sonra sorun olursa pm atarsın. ilk olarak başka bir w7 indir temiz bir sürüm.

8gblik bir usb varsa çok daha basit bir şekilde halledebilirsin cd ile uğraşma.

bunu indir yükle ilk ekranda isoyu göstericeksin 2.ekranda flashbelleği sonra begin copying diyeceksin format felan diyecek yes diyecen bitince yeşil yanacak
    completed felan dicek kapatıcaksın normal formatını atıcaksın.

Not: Biostan 1.sıraya usb almayı unutma. gerisi bildiğimiz format. format esnasında kendi kendine restart atınca usbyi çıkarın hemen yoksa yeniden kurulum başlar.!!!!

Windows 7 Usb Tool İNDİR

Not2: Elimde windows var ama .iso olarak değil dosyalar klasörde duruyor diyen varsa onunda çözümü var. Alttaki linkten bana ait resimli anlatımla beraber
    sorunsuz programı indirebilirler.

TIKLA&İNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Ocak 2013; 4:31:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

beni bilseydin böyle bu kadar sinir olmazdın neyse artık biliyorsun . bundan sonra sorun olursa pm atarsın. ilk olarak başka bir w7 indir temiz bir sürüm.

8gblik bir usb varsa çok daha basit bir şekilde halledebilirsin cd ile uğraşma.

bunu indir yükle ilk ekranda isoyu göstericeksin 2.ekranda flashbelleği sonra begin copying diyeceksin format felan diyecek yes diyecen bitince yeşil yanacak
    completed felan dicek kapatıcaksın normal formatını atıcaksın.

Not: Biostan 1.sıraya usb almayı unutma. gerisi bildiğimiz format. format esnasında kendi kendine restart atınca usbyi çıkarın hemen yoksa yeniden kurulum başlar.!!!!

Windows 7 Usb Tool İNDİR

Not2: Elimde windows var ama .iso olarak değil dosyalar klasörde duruyor diyen varsa onunda çözümü var. Alttaki linkten bana ait resimli anlatımla beraber
    sorunsuz programı indirebilirler.

TIKLA&İNDİR

temiz wn 7 indirdim iso olarak

dedign programdan yaptı.win 7 usbden auto run olarak çalıştı .boot menüden usb hddyi seçtim (zaten usb markası yazıyodu bootda)

tekrar res attım autorunu görmedi.

yine ms-dos ekranı.saat tarih girme kısmı.saat tarih girin diyor.cdyi yapınca direk yüklemeye geçiyodu nerde sorun var anlamadım.

• ugraştıum orları geçtim şimdi de hdddseçmek istedigimde

Windows Bu diske yüklenemez.Seçilen diskte MBR bölüm tablosu var. EFI sistemlerde,windows yalnızca GPT disklere yüklenebilir

hatası var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 yüklerken uyarı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onu da yaptım duru nbakalım olacak inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.