Şimdi Ara

windows 7 'hicbir aygıt sürücüsü bulunamadı' ÇÖZÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
58.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çoğu kişi bu problemden yakınmış araştırdıgım kadarıyla kimsede adam akıllı çözüm söylememiş burda olayın çözüm noktasını açıklıyorum burda hata windowsun yanlışından kaynaklanıyo gibi herkes yukarıdaki tablodan seçimini yapıp aşağıdan SÜRÜCÜ YÜKLE basıyo doğal olarak burda buna tıklagıdımız zaman windows bizi sürücü yükleme sayfasına yönlendiriyo bu hatasının çözümü yukarıdaki tablodan kurmak istediginiz yeri seçip ENTER a veya sağ alttaki İLERİye basarak devam etmektir bu şekilde kurulum devam edicektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inibarva -- 15 Nisan 2010; 20:28:29 >

• windows 7 suan ıcın sata dısklerde bu sorunu cıkarıyor bende karsılastım bu sorunla tek yapmanız gereken bıostan harddıskınızı ide gostermek sata ları ıde yaptıgınız zaman sorun cozulmus oluyor
  • kardeş hay Allah razı olsun senden tutuğunu altın etsin kuruyor şimdi dediğin gibi yaptım enter a bastım krmaya başladı win 7 ult.
  • çok saol ben de bu konudan muzdaripdim ALLAh razı olsun...
  • teşekkürler allah razı olsun
  • allah ne muradın verese versn allah seni sevdiklerine blştrsn :D
  • allah seni bahtiyar etsin diyar diyar dolas işallah haremin olur ilerde
  • arkadaşlar sata yı nasıl ide gösteririm ben bu sorunu yaşıyorum şu an da lütfen yardım edin
  • olmuyor kardeşim ya ileri tuşu basif kalıyor illa bişeler seçmem gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: walad

olmuyor kardeşim ya ileri tuşu basif kalıyor illa bişeler seçmem gerekiyor

ileri tusuna basma enter'la
  • Aynı sorun bende de var masaüstü bilgisayarlarda dediğiniz doğru işe yarayabilir ben laptopa kurmaya çalışıyorum ide seçeneğim yok bu halde nasıl çözebilirim ???
  • Hiç bir işe yaramadı :S
  • hahahahahahahh allah tuttugunu altın etsin la ne diyim sana bende dwd rom u parcalıcaktım sonunda yetistin iyi ki varsın ne kadar saçma bir mantık ya :D
    ıde yaptım olmuyordu dedim ben mı eksık bılıyorum megerse ileri degil enter yapacakmısım :d:D cok gereksiz bir ayrıntı yapmışlar :D

• inibarva kardeş çok sağol 3 gündür deliriyodum artık bilgisayarı parçalıcak kadar oldum allah razı olsun senden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: inibarva

çoğu kişi bu problemden yakınmış araştırdıgım kadarıyla kimsede adam akıllı çözüm söylememiş burda olayın çözüm noktasını açıklıyorum burda hata windowsun yanlışından kaynaklanıyo gibi herkes yukarıdaki tablodan seçimini yapıp aşağıdan SÜRÜCÜ YÜKLE basıyo doğal olarak burda buna tıklagıdımız zaman windows bizi sürücü yükleme sayfasına yönlendiriyo bu hatasının çözümü yukarıdaki tablodan kurmak istediginiz yeri seçip ENTER a veya sağ alttaki İLERİye basarak devam etmektir bu şekilde kurulum devam edicektir

Bu sorunu ben şimdi yaşıyorum konu güncel olsun ve yardım bekliyorum. Yulardaki arkadaş c yi seçip enter a basın demiş. Fakat o ekranda c felan yokki hiç bir sürücüyü görmüyor neyin üzerine tıklayıp da entera basıp yaptınız ben anlamadım. yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

çoğu kişi bu problemden yakınmış araştırdıgım kadarıyla kimsede adam akıllı çözüm söylememiş burda olayın çözüm noktasını açıklıyorum burda hata windowsun yanlışından kaynaklanıyo gibi herkes yukarıdaki tablodan seçimini yapıp aşağıdan SÜRÜCÜ YÜKLE basıyo doğal olarak burda buna tıklagıdımız zaman windows bizi sürücü yükleme sayfasına yönlendiriyo bu hatasının çözümü yukarıdaki tablodan kurmak istediginiz yeri seçip ENTER a veya sağ alttaki İLERİye basarak devam etmektir bu şekilde kurulum devam edicektir

hocam süpersin walla. açıklaman için gerçekten çok teşekkür ederim. küçük bişey belki ama büyük sorunmuş. eywallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

quote:

Bu sorunu ben şimdi yaşıyorum konu güncel olsun ve yardım bekliyorum. Yulardaki arkadaş c yi seçip enter a basın demiş. Fakat o ekranda c felan yokki hiç bir sürücüyü görmüyor neyin üzerine tıklayıp da entera basıp yaptınız ben anlamadım. yardımlarınızı bekliyorum

kardeş sürücüleri ayarladığın yer varya bölümlenmiş alan - bölümlenmemiş alan fln yazan yer, orda bölümlendirdiklerinden hangisine kuracaksan üzerine bi kere tıklayıp entere basıyosun. sürücü yükle butonuna basmıyosun yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: rzsrht

quote:

Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

quote:

kardeş sürücüleri ayarladığın yer varya bölümlenmiş alan - bölümlenmemiş alan fln yazan yer, orda bölümlendirdiklerinden hangisine kuracaksan üzerine bi kere tıklayıp entere basıyosun. sürücü yükle butonuna basmıyosun yani..

diyecek bir şey bulamıyorum! bunu kim nerden nasıl öğrendi acaba? çıldırıyordum nerdeyse

• Allah tuttugunu altın etsın ıkıye ayırıyordum pc yi:)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.