Şimdi Ara

Windows 7 yükledim mikrofon çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
14.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp dv 6000 laptop uma windows 7 yükledim. Vistada iken mikrofon sorunsuzdu şimdi ise çalışmıyor. Bunu nasıl çözerim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0ft -- 26 Nisan 2010; 13:29:53 >

• Ses dirver'ını güncellediniz mi? Windows 7 kurduktan sonra driverların güncellenmesi gerekiyor, Windows update yaptığınız da ekran kartı vb. driverlar otomatik olarak güncellenmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinAltunoglu

Ses dirver'ını güncellediniz mi? Windows 7 kurduktan sonra driverların güncellenmesi gerekiyor, Windows update yaptığınız da ekran kartı vb. driverlar otomatik olarak güncellenmekte.

İşletim sistemi yüklemeyi bilmediğim için bu işlemleri ben yapmadım. Diğer donanımlarda problem yok sadece mikrofon. Ses driver ını nasıl güncelleyebilirim peki?
  • Hp dv 6000, notebook'un altında tam modeli var yazarmısın onu ?
  • quote:

Hp dv 6000, notebook'un altında tam modeli var yazarmısın onu ?

dv6922et
  • http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=2093&lc=tr&dlc=tr&cc=tr&product=3795173&lang=tr

Buraya girin, " Sürücü - Ses / Realtek Yüksek Tanımlı Ses Sürücüsü " indirin ve kurun.
    Bu vista için win7 de vista tabanlı olduğu için sorun çıkartmaması lazım. Eğer kurulumda hata alırsanız yazın Win7 uyumlu driver'ı size upload ederim.
    kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinAltunoglu -- 26 Nisan 2010; 14:12:24 >
  • Bu sürücü paketinde hiçbir sürücü desteklenmedi diyor dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 Bluetooth sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okey, upload ediyorum şuan link size pm olarak atacağım.

Birde bunu deneyin.

http://www.notebookdriverdownload.net/files/audio/Realtek_audio_driver_Vista_Win7_R236.zip

Windows 7 Home Basic
    Windows 7 Home Basic 64-bit
    Windows 7 Home Premium
    Windows 7 Home Premium (32 bit/64 bit seçenekli)
    Windows 7 Home Premium 64-bit Windows 7

Eğer işletim sisteminiz bunlardan biriyse olucaktır. Değilse upload biraz uzun sürücek gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinAltunoglu -- 26 Nisan 2010; 14:32:54 >
  • quote:

okey, upload ediyorum şuan link size pm olarak atacağım.

Birde bunu deneyin.

http://www.notebookdriverdownload.net/files/audio/Realtek_audio_driver_Vista_Win7_R236.zip

Windows 7 Home Basic
    Windows 7 Home Basic 64-bit
    Windows 7 Home Premium
    Windows 7 Home Premium (32 bit/64 bit seçenekli)
    Windows 7 Home Premium 64-bit Windows 7

Eğer işletim sisteminiz bunlardan biriyse olucaktır. Değilse upload biraz uzun sürücek gibi görünüyor.

Dostum aslında işletim sistemim bunlardan biri değil. Windows 7 Ultimate. Ama bu upload ettiğin sürücü sorunu çözdü. Emeğin ve ilgin için çok teşekkür ederim.

• Merhaba,
    Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum , windows 7 ultimate kullanıyorum bilgisayarımda hp dv6922 et modeli ve mikrofonum çalışmıyor.Herşeyi denedim ama çözemedim bu sorunu yardımcı olurmusunuz?

Teşekkürler...
  • Konu altlara kayıyor lütfen yardım bekliyorum.
  • up up up
  • Leptopunuz yeni mi windows 7 yi destekliyor mu bakalım yani Windows 7 driverlarını bilgisayarınızın sitesinden indirip kurdunuz mu yalnızca ses driveri değil o siteye gidin kullandığınız iletim sistemiyle uyumlu olan AUDİO,CİPSET,SATA,WLAN,RELTEK ve Bios gibi güncellemeleri indirip bilgisayarınıza kurun biosunuzu dahil güncelleyiniz ve sonrasında Windows 7 64 bit ultimate SP1 eyani servis paketli güncellemeli windows kurunuz ve kurduktan sonra formattan sonra güncellemeleri kapatıp crack yapınız birde bunları deneyin.
  • Windows 7 ultimate kullanıyorum , tüm herşey çalışıyor kameradan tut,hopörlere kadar sadece ve sadece mikrofon çalışmıyor...Windows 7 ultimate için hiçbir driver yok benim bilgisayar için HP dv6922 et modeli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.