Şimdi Ara

windows 7 ye windows xp formati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

windows 7 64 bit home premium kullaniyorum

windows xp ye ihtiyacim var ve elimde bir format cd si var. windows 7 ye zarar vermeden xp yi nasil atabilirim.? yardiminizi bekliyorum.. tesekkurler.

he boot etmeyi denedim cd yi ama direk 7 yi acti anlamadim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: diamond4000

hayirli aksamlar arkadaslar

windows xp ye ihtiyacim var ve elimde bir format cd si var. windows 7 ye zarar vermeden xp yi nasil atabilirim.? yardiminizi bekliyorum.. tesekkurler.

yapamazsın çiftli yada çoklu sistemlerde ilk önce eski sonr a yeniyi kumalısın yani xp, W7 gibi. ha deneyecem dersen biosda girip boot bölümünden cd sürücünü başa al. xp de neyapacan bilmiyorum ama virtualboox la sanal olarak xp yi kurabilirisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

quote:

Orijinalden alıntı: diamond4000

hayirli aksamlar arkadaslar

yapamazsın çiftli yada çoklu sistemlerde ilk önce eski sonr a yeniyi kumalısın yani xp, W7 gibi. ha deneyecem dersen biosda girip boot bölümünden cd sürücünü başa al. xp de neyapacan bilmiyorum ama virtualboox la sanal olarak xp yi kurabilirisin.

ya bir program var illaki xp de calisiyor eski emekli pc de calisiyordu w7 ye gecince indirdim olmuyor... aklima bu yontem geldi eski pc ye format atiyordum bazen. o soruyodu iste hangi sistemi acayim diye ilk basta. secip aciyorduk hani bunun gibi bise istiyorum istedigim zaman xp istedigim zaman 7 . nasil yapicaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.