Şimdi Ara

Windows 10 Format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, yaklaşık 4 senedir falan hiç format atmadım bilgisayara ve şuan çöplük gibi oldu, yavaşlamalar artık bariz oldu. Format atıp temiz başlangıç yapmak istiyorum ancak eskiden windows 7 kullanıcısıydım, windows 10a 7den yükseltmeyle geçtim yani dijital lisansım var ve elimde Windows 7 format CD’si var bilgisayarla vermişlerdi. Bununla format atmak istiyorum ancak attıktan sonra tekrar Windows 10a geçiş yapabilir miyim acaba lisansımı da kaybetmeden? Şimdiden teşekkürler.

Format CD;

Windows 10 Format

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Doğrudan windows 10 kurabilirsiniz. Kendisi otomatik etkinleştirecektir. Windows 10 daha önce etkinleştirilmiş dijital lisansları otomatik tanıyor.
    Media Creation Tool ile windows 10 iso dosyasını indirip rufus ile USB belleğe yazıp format atabilirsiniz. CD yada DVD'ye ihtiyacınız yok.
    Aracı İndirebilirsiniz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyrgul -- 19 Aralık 2018; 20:36:37 >

• Windows 10 kendi özelliği olan cd'siz format ile atabilirsin. Biraz daha uzun süren işlem olsa da başarılı bir yoldur.
  • hyrgul H kullanıcısına yanıt
    aydogankrbk A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler arkadaşlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bilgisayarıma Windows 10 format attım bu bağlantıdan izleyebilirsiniz.
    Profesyonel Teknolojiyoutube
    Windows 10 FORMAT ATMA FORMAT NASIL ATILIR? KOLAY PRATİK FORMAT WİNDOWS 7 8 8.1 10 (CD'siz)
    https://www.youtube.com/watch?v=GlTFoExTtis&t=27s

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    FORMAT SONRASI İKİ WİNDOWS
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.