Şimdi Ara

Windows 7 - Wireless Bağlantı Simgesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 x64 kullanıyorum. Wireless bağlantı simgem sanki etrafta ağlar var ama ben bağlı değilmişim gibi gözükmekte. Ancak bir ağa bağlıyım. Sönük çubukların üstünde sarı bir yıldız var. Bunun sebebi ne olabilir, hiç başına gelmiş olan var mı? Çok rahatsız ediyo görüntüsü

• Ağ bağlantınızda sorun bulunduğu için o işaret çıkıyor.
    << bunun gibi...

Modeminizin uzaklığı nedir? Modemin dibinde de bağlantı yaptığınızda aynı sorun devam ediyor mu? İP adresi ya da DNS atadıysanız, kaldırın.

Bir de ne zamandan beri böyle bir sorun var yeni mi oluştu?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ağ bağlantımda sorun yok. Sorunsuz bir şekilde bağlanıyorum internete görüldüğü üzere. Windows'un servisleriyle oynarken (services.msc) olmuş, sonradan farkettim. Modeme yakınlıkla uzaklıkla ilgisi de yok. Sadece simgenin görünümü bozuk.
  • Bu arada screenshot atayım bir tane belki faydası olur

• bende de var aynı sorun düzeltemiyorum lütfen yardımcı olun. bağlı değilim gibi görünüyor. bazı işlemleri gerçekleştiremiyorum bunun yüzünden. sarı yıldızı nasıl kaldırabiliriz?? ikon güncellemeside yaptım öyle bir sorunda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynepg.

bende de var aynı sorun düzeltemiyorum lütfen yardımcı olun. bağlı değilim gibi görünüyor. bazı işlemleri gerçekleştiremiyorum bunun yüzünden. sarı yıldızı nasıl kaldırabiliriz?? ikon güncellemeside yaptım öyle bir sorunda değil.

driver güncellemesi yapın
    program ekle kaldırdan yüklü wireless driverını kaldırın
    tekrark kurun
    pc modelbilgilerini filan paylaşırsanız driver konusunda yardımcı oluruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.