Bildirim
Windows 7 - Wireless Bağlantı Simgesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ağ bağlantınızda sorun bulunduğu için o işaret çıkıyor.
<< bunun gibi...
Modeminizin uzaklığı nedir? Modemin dibinde de bağlantı yaptığınızda aynı sorun devam ediyor mu? İP adresi ya da DNS atadıysanız, kaldırın.
Bir de ne zamandan beri böyle bir sorun var yeni mi oluştu? -
Ağ bağlantımda sorun yok. Sorunsuz bir şekilde bağlanıyorum internete görüldüğü üzere. Windows'un servisleriyle oynarken (services.msc) olmuş, sonradan farkettim. Modeme yakınlıkla uzaklıkla ilgisi de yok. Sadece simgenin görünümü bozuk. -
Bu arada screenshot atayım bir tane belki faydası olur
-
bende de var aynı sorun düzeltemiyorum lütfen yardımcı olun. bağlı değilim gibi görünüyor. bazı işlemleri gerçekleştiremiyorum bunun yüzünden. sarı yıldızı nasıl kaldırabiliriz?? ikon güncellemeside yaptım öyle bir sorunda değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zeynepg.
bende de var aynı sorundüzeltemiyorum lütfen yardımcı olun. bağlı değilim gibi görünüyor. bazı işlemleri gerçekleştiremiyorum bunun yüzünden. sarı yıldızı nasıl kaldırabiliriz?? ikon güncellemeside yaptım öyle bir sorunda değil.
driver güncellemesi yapın
program ekle kaldırdan yüklü wireless driverını kaldırın
tekrark kurun
pc modelbilgilerini filan paylaşırsanız driver konusunda yardımcı oluruz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 192.168 l 0.1 everest giriş
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- akıllı tahta açılmıyor ışık yanıp sönüyor
- bios ekranı gelmiyor
- exe geçerli bir win32 uygulaması değil hatası çözümü
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- root ne demek
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- telefon ısınması neden olur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X