Şimdi Ara

Windows 7 ''Windows Başlatılıyor'' yazısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Bilgisayarımı yeni aldım sayılır sistemim iyi.Yeni çıkan oyunları rahatça çalıştırıyor ancak Windows 7 açılırken inanılmaz yavaş açılıyor.Windows Başlatılıyor'' ekranında yaklaşık 3-4 dakika bekliyorum sonra ancak masaüstüne geliyor.Sorun 1-2 gün önce başladı , virüs filan olduğunu düşünmüyorum.Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

• vırus oldgunu dusunuyorsan

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=combofix&lid=7011

lınkdekı en cok ındırılenlerden ılk dort sıradakılerın bır yada bır kacıyla tarat ıcın rahat etsın ..
  • Açılışa bir program yüklediysen o açılmasını engelliyor olabilir.
  • ESET ve F - SECURE ile tarattım birşey çıkmadı.Açılışa bir program yüklemedim.
  • Merhaba,

"Hd tune" adlı programı internet den indir ve bilgisayarına kur.

Programı çalıştır, "Error scan" sekmesine geç ve bad sectör taraması yaptır. Sonuçları buraya aktarırken "Healt" sekmesi adı altındaki S.M.A.R.T. tablosunun resmini çekip buraya ekle bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Programı çalıştır, "Error scan" sekmesine geç ve bad sectör taraması yaptır. Sonuçları buraya aktarırken "Healt" sekmesi adı altındaki S.M.A.R.T. tablosunun resmini çekip buraya ekle bakalım.

Tamam hocam yapıyorum , ss yi koyarım birazdan.
  • Hard diskinde bir sorun olduğu fikrindeyim yada biosda hdd ayarlarıyla ilgili bi yanlış ayar olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lejon

Hard diskinde bir sorun olduğu fikrindeyim yada biosda hdd ayarlarıyla ilgili bi yanlış ayar olabilir.

Hocam herkes farklı birşeyler söylüyor. :) , Bu olay son 1-2 gün içinde başladı. Bu süre zarfında pc ye hiçbir şey yüklemedim zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRBoY

quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Tamam hocam yapıyorum , ss yi koyarım birazdan.

Hocam yemyeşil çıktı maşallah.
  • UP beyler.
  • başlata msconfig yazarak bilgisayarının açılışını düzenleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullet Ride.

başlata msconfig yazarak bilgisayarının açılışını düzenleyebilirsin.

arkadaşın dediği gibi msconfig yaz, ve çıkan ekranda sekmelerden başlatmaya gel. Oranın ekran görüntüsü koy bakalım bir terslik var mı bakalım.

böyle birşey başıma gelse ilk şüphelenceğim şey başlangıçta başlayan programlar olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRBoY

Merhabalar.Bilgisayarımı yeni aldım sayılır sistemim iyi.Yeni çıkan oyunları rahatça çalıştırıyor ancak Windows 7 açılırken inanılmaz yavaş açılıyor.Windows Başlatılıyor'' ekranında yaklaşık 3-4 dakika bekliyorum sonra ancak masaüstüne geliyor.Sorun 1-2 gün önce başladı , virüs filan olduğunu düşünmüyorum.Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

Öncelikle şunu belirtmek isterim ben bu sorunu çözmek için çok yol denedim olmadı başlangıç ile ilgili her şeyi yaptım olmadı orjinal cd ile format attım olmadı laptopu komple dağıttım topladım yine de bu açılış süresin de ki beklemeyi gidereme dim ikincisi aynı sorun hala devam etmekte sonra bu yöntemleri denedim ve yüzde elli ye yakın yararı oldu ama hala aynı sorun var ve insanın canını aşırı derece de sıkıyor

blog.****.com/bilgisayarinizin-acilis-hizini-arttirmak-icin-uygulayabileceginiz-10-yol/

• quote:

Orijinalden alıntı: ---CnR---

quote:

Orijinalden alıntı: Bullet Ride.

başlata msconfig yazarak bilgisayarının açılışını düzenleyebilirsin.

arkadaşın dediği gibi msconfig yaz, ve çıkan ekranda sekmelerden başlatmaya gel. Oranın ekran görüntüsü koy bakalım bir terslik var mı bakalım.

böyle birşey başıma gelse ilk şüphelenceğim şey başlangıçta başlayan programlar olurdu.

Windows 7 ''Windows Başlatılıyor'' yazısı

Bu hocam. :)

• UP
  • Arkadaşlar iyice yavaşladı farklı bir önerisi olan yok mu herşeyi denedim.Combofix le taratmam bir sonuç verir mi virüs olduğunu sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.