Şimdi Ara

Windows 7 Usb Adsl Modem Sürücüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, dizüstü bilgisayarıma, Windows 7 Ultimate 64 bit işletim sistemi yükledim, ama maalesef kullandığım Onixon marka usb adsl modemin Windows 7 sürücüsünü bulamadım. Ne kendi sitesi ne de Onixon dağıtıcısı Sky Bilgisayarın, internet siteleri aktif durumda değil. Acaba bu marka modem kullanıp da Windows 7'de çalıştırmayı başarabilen arkadaş var mı? Teşekkürler.

• arkadaşlar windows 7 32 bitlik işletim sisteminde calısıyor driverini windows xp ppo-e olanı indirip kurun ilk kurulumda sorun cıkarabilirsiniz ki sorun cıkarsa sistemi tekrardan kurulmadan önceki güne alın. Sonra uyumluluk modunu windows xp sp2 olarak deiştirin onu nasıl yapacağınızı anlatıyım:

modemin driver klasörünün içine girip tüm dosyaları tek tek uyumluluk moduna getireceğiz sırasıyla tek tek dosyaların üzerinde mausun sağına basarak özelliklere girin oradan uyumluluk modu sekmesine geçin orda uyumluluk modu olan yerde windows xp sp2 yada 3 farketmes ikisinden birini seçip tamam deyin oyle kurmayı deneyin ben 1 senedir defalarca windows 7 kurdum ve bu şekilde tabi sorun cıkardı ama sistem geri yükle diyerek kurulumu tamamladım şimdi ise x64 bitte calıstırmaya calısıyorum inşallah sizde yapabilirsiniz bol şanslar ;))
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.