Şimdi Ara

Windows 7 Update Yedek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
7.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar ben windows 7 ultimate edition kullanıyorum ve 8 ay sonra ilk defa yeniden format atacağım sadece C bölümüne ama benim merak ettiğim acaba şu güne kadar yapılmış tüm windows update,leri yedekleyip format sonrası tekrar update yapmama gerek kalmadan bunları yeniden sisteme tanıtabilirmiyim ? ve nasıl yapabilirim eğer mümkünse böyle bir şey ?

• C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download isimli klasörü yedekleyiniz, format sonrasında geri kopyalayınız. Güncellemeler disk taramasından sonra hızla yüklenecektir.
  • valla oldu teşekkür ederim yardımların için
  • Rica ederim.
  • Güzel bir ipucu.Ben de teşekkür ederim.Peki bu şekilde sistem tam olarak tanıyor mu güncellemeleri?Gerçekten büyük zaman tasarrufu sağlayacak güzel bir ipucu.
  • "yilmaz976" "bigmucit34" ikinizede teşekkürler. Çok faydalı oldu.
    "LokmanHekim"in sorusunun cevabını bende bekliyorum. Bir de sorum var; Bir arkadaşın bilgisayarından (aynı donanım ve yazılıma sahip) o klasörü alsak aynı sonuca ulaşabilirmiyiz (format sonrası değil)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 16 Ağustos 2010; 13:05:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmt

"yilmaz976" "bigmucit34" ikinizede teşekkürler. Çok faydalı oldu.
    "LokmanHekim"in sorusunun cevabını bende bekliyorum. Bir de sorum var; Bir arkadaşın bilgisayarından (aynı donanım ve yazılıma sahip) o klasörü alsak aynı sonuca ulaşabilirmiyiz (format sonrası değil)?

Donanım'ın aynı olması önemli değil. İşletim sisteminin aynı olması yeterli. Ayrıca bu yöntem ile Office güncellemelerini de yedekleyebiliyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben örnek vereyim diye öyle sordum. Bazı güncellenmelerin yüklendiği uzun bir süredir kullanılan işletim sisteminde de yarıyor mu diye sorsam daha iyi olurduu aslında. Win.Upd. güncelleme paketlerini o klasöre koyuyor demekki. Bunca zamandır haybeye uğraşmışız yani. Gerçekten de çok faydalı oldu. Teşekkürler.
  • Murat081 kardeşim çok sağol... konuyu açan arkadaşada teşekkürler. süper oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: absürt

Murat081 kardeşim çok sağol... konuyu açan arkadaşada teşekkürler. süper oldu

Rica ederim,ayrıca bende murat081 arkadaşıma çok teşekkür ederim :)
  • kardeşim ben home premium kullanıyorum yaptım olmuyor ne yapmam lazım acil yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper3737

kardeşim ben home premium kullanıyorum yaptım olmuyor ne yapmam lazım acil yardım

Merhaba ;

Windows güncelleme yaparken indirdiği dosyaları oraya kaydeder kurduktan sonra siler.. İndirme bitince hemen yakalaman gerekir
  • Bakalım konuyu hortlatabilecek miyim?... Disk taraması olduktan sonra hızla yükleneceği söylenmiş lakin disk taraması derken nasıl bir tarama? bunu sormamdaki sebep; bilinen dosyayı eski yerine kopyaladım, yeniden başlattım. Hiç bir şey olmadı. Güncellemeleri denetlettirdim, Windows konuya sıfırdan bakıyor, ben atmışım atmamışım hiç, tırt
  • eyw hacım klavyene sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: fe860

Bakalım konuyu hortlatabilecek miyim?... Disk taraması olduktan sonra hızla yükleneceği söylenmiş lakin disk taraması derken nasıl bir tarama? bunu sormamdaki sebep; bilinen dosyayı eski yerine kopyaladım, yeniden başlattım. Hiç bir şey olmadı. Güncellemeleri denetlettirdim, Windows konuya sıfırdan bakıyor, ben atmışım atmamışım hiç, tırt

Bu konuyu tam olarak bir sonuca ulastiralim. Simdi bu yontem ise yariyor mu yaramiyor mu?
  • ceremony kullanıcısına yanıt
    Valla ben beceremişte olabilirim, zira arkadaşlar oldu diyor. Net bir tarif olsa iyi olurdu...
  • Valla acikcasi ben yaptigimda omustu ama olmayan arkadaslarda neden olmadi orasini bende cozemedim ?

Belki soyle bir sey yuzunden olmamis olabilir ?

Yonetici haklarina sahip degilsinizdir ? (Tek kullanici siz olsaniz bile bu yonetici haklarinina sahip oldugunuz ve tam denetim yapabileceginiz anlamina gelmiyor )

Yapilan uygulamalari yönetici olarak yapmamisinizdir ?

Aklima gelenler bunlar ?
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    Belki... Genelde hesabım admin şeklindedir, yani CMD üzerinden "net user administrator /active:yes" komutu verilmiş durumdadır ama hatırlayamadım böyle mi denedim. Benim dikkatimi çeken onca güncelleme dosyası tarif edilen yolda olmaması. Şayet o dosya boyutu halinde orada bekliyorsa çok şaşırırım. Neredeyse 1.5 Gb güncelleme alıyorum ve dosya bir kaç yüz Mb. İdi fakat şimdi size anlatırken tekrar baktım ve 1.5 Gb civarı doğrudur. İlk fırsatta deneyip unutmazsam buraya yazacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat081

C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download isimli klasörü yedekleyiniz, format sonrasında geri kopyalayınız. Güncellemeler disk taramasından sonra hızla yüklenecektir.

bu konuda acemiyım.kopyala yapıştır şeklınde mı yapıcağız,hangi dosyayı yedeklıyecegız bu alana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fe860

Belki... Genelde hesabım admin şeklindedir, yani CMD üzerinden "net user administrator /active:yes" komutu verilmiş durumdadır ama hatırlayamadım böyle mi denedim. Benim dikkatimi çeken onca güncelleme dosyası tarif edilen yolda olmaması. Şayet o dosya boyutu halinde orada bekliyorsa çok şaşırırım. Neredeyse 1.5 Gb güncelleme alıyorum ve dosya bir kaç yüz Mb. İdi fakat şimdi size anlatırken tekrar baktım ve 1.5 Gb civarı doğrudur. İlk fırsatta deneyip unutmazsam buraya yazacağım.

Burayi okumakta fayda var diye dusunuyorum ?

Bir Nesnenin Sahipliğini Almak

http://7.enpedi.com/2010/07/bir-nesnenin-sahipligini-almak.html

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.