Şimdi Ara

Windows 7 Ultimate x64 TÜRKÇE Güncellemeler entegreli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Windows 7 Ultimate x64 TÜRKÇE Güncellemeler entegreli

Orjinal Windows 7 Ultimate türkçe x64 sürümüne Bugüne kadar (16.03.2016) çıkmış olan tüm güncellemelerin entegre edilmesi ile oluşturulmuştur

- İnternet Explorer 11 entegrelidir
    - Herhangi bir modifikasyon içermez
    - Kurulumdan sonra Lisans anahtarınızı kullanmanız gerekir (Çünkü el değmemiş sürümden hazırlandı)
    - 217 güncelleme entegrelidir (1.1 GB lık güncelleme)

Boyutu 4,18 GB

Download:
    https://mega.nz/#!gsMTzLCB!xuw6XzRVioaBKMsOxy0mlPKyg8lVnCJiXr6neAVYuF8
    Şifresi: melis

Test edilmiştir - sorunsuzdur

• Teşekkür ederiz güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık...
  • Umarım konu illegal kabul edilmez ISO içeriğinde herhangi bir ilaç vs verilmedi orjinal anahtarınız ile kullanabilirsiniz , hem güncellemeler hemde ISO dosyası Microsfttan indirilip kullanıldı , ve entegrasyon dışında tek satırlık bir değişiklik veya ilave yapılmadı - Tertemiz olması için oldukça özen gösterildi
  • wtarkan W kullanıcısına yanıt
    Ben de home basic 64bit dvdden imaj çıkarıp link koymuştum. Kimi yasak dedi kimi serbest dedi ama bazıları linke tııklayınca konu bulunamadı hatası alıyormuş. Bana da oldu bikaç defa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönül isterdiki Microsoft entegre etsin ve bizleri uğraştırmasın lakin onların hep başka heesapları oluyor , sanırım konunun yasallığını MOderatör arkadaşlar değerlendireceklerdir , neticede foruma zarar verecekse zaten paylaşmamayı tercih ederim
  • akşam indiricem umarım sorunsuz çalışır.PC 4 gb ama 32bit kullanıyorum 64bit e geçicem sorun olmazz umarım
  • Tam aradığım bir Win7.
    ei.cfg dosyasını silip home premium kursam güncellemeler buna dahil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 27 Mart 2016; 1:20:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @iyurt: Sorunsuzdur şu an kullanıyorum
    @Normandia_06: Güncellemeler sadece Ultimete sürümüne entegre edildi malesef
  • Öncelikle emeğiniz için teşekkürler. Mega sitesinden nasıl indireceğiz acaba? 2 farklı seçenek var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarayıcınız üzerinden olanı kullanın , inmiyormuş gibi görünebilir bitmesini bekleyin en sonda HDD e yazdıracaktır - Tavsiye edilen tarayıcı Chrome

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtarkan -- 28 Mart 2016; 22:27:44 >
  • Paylaşım için teşekkürler...

________________________________________________________________________________________________________________
    Bakırköy web tasarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dobay -- 28 Mart 2016; 23:09:13 >
  • Bir keresinde bir siteden w7 indirmiştim, format esnasında kendi orijinalleştiriyordu hem de oem firması adı altında, mesela msi anakartın var, bilgisayarım dan özelliklere bakınca partner olarak gigabyte logosu oluyordu, w10 un belasına pc deki tüm diskleri formatlayınca o dosyayı da kaybettim. Bulan pm den yeşillendirirse sevinirim, ama bu paylaşım da iyi olmuş, güncelleme işi problem gerçekten. Yapanın eline sağlık.
  • iso'yu indirip dvd'ye yazdım.kurulum ekranında diskleri görmedi. diskleri bulamadı:(
    pc'deki disk sata. ama ben bios'tan ahci, ide ayarı filan yapmıştım.ama bu ayarı hatırlamıyorum.
  • Ben Parmak bellek ile 3-5 kişiye kurdum bir sorun çıkmadı , İstersen restart edip aynı şekilde DVD ile dene bazen Microsofttan indirilen ve DVD ye yazdırılan ISO larda bile olabiliyor , ilk seferinde görmüyor bir restart ediyorsun anında görüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtarkan -- 11 Nisan 2016; 15:30:54 >
  • Hocam ben orjinal msdn windows 7 yukledim.Ancak guncelleme denetleniyorda kaliyor bunun bir cozumu var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğinize sağlık öncelikle. Ben bunu usb diskten boot etmek istiyorum. Yazdırma işlemi için hangi programı önerirsiniz?

• sordum.net diye bir sitede bir baba diyor ki bu tip isolara guncellemeleri entegre etmenin duzgun bir yolu yoktur ben 5 yontem filan denedim temiz iso kurun.temiz iso yani 2011 MSDN 64 Türkçe olsa alnindan opecektim.key alacaktim alamadim birinde baslik kapandi gittigidiyorda oteki sanalpazara acmis yer yokmus gibi alamadik odemeyi kabul etmiyor.msdn'den de indirmek icin uyelik gerekiyor.warez sitelerinde var turbobit gibi seylere en az 17 lira vermeniz lazim 3gb dosya icin.netekim su yaptigin guzel bir hizmet de dedigim gibi msdn dokunulmamis dosya olaydi iyiydi.
  • https://forum.donanimhaber.com/m_112095561/tm.htm
    Buraya bak orjinal indirecegin iso dosyalar anlatilmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.