Şimdi Ara

Windows 7 Ultimate de Fn tuşu sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar ben de Toshiba L500 - 226 var. Aldığımda üstünde Windows 7 Home Basic vardı. Geçenlerde format atıp yerine Ultimate kurdum. Ama bu seferde Fn tuşuna bastığımda ekranın en üstünde tuşların işlevleri çıkmıyor. Yardımcı olabilicek biri varmı ?

• http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp bu siteden modelini girip keyword driverını indrirsen sorun çözülecektir..
  • http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU bu linkten seçtim modeşini eco uttily leri indirirsen sorun çözülür büyük ihitmalde klevyenin olanı eco utitiliy
  • Eco ulitiy başka birşey . Ben Toshiba Accessibility var ama onuda kurdum yok olmuyor :(
  • Ya bi help me ? :((((((
  • Toshibanın Driver sitesinden laptop modelinin driverlarını bulup

İlk önce " Common Modules " adlı dosyayı indir

Daha sonrada " HotKey Utility " adlı dosyayı indir.

ve sonra ilk önce Common Modules kuruyorsun , sonra bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra HotKey Utility programını kuruyorsun ve Fn (Fonksiyon ) tuşların çalışmaya başlıyor .
  • Bu dediğin driverların hiç biri çıkmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Windows 7 update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeDoom

Bu dediğin driverların hiç biri çıkmıyor

hocam ne yaptınız? şimdi aynı sorun bende oluştu.
  • merhaba bu sorunu ben format atmadan yaşıyorum fakat çözdüm vap (value added package) driverini indirip kurcan
  • driver arama programları ile tarat bir istersen belki algılarlar

driver genius mesela
  • Eğer Toshiba marka laptobunuz varsa. Bu siteden gerekli bilgileri (modeli serisi seri no vb.) girip driverların hepsini indirin ve sıradan hepsinini tek tek kurun fn tuşları o zaman sorunsuz bir şekilde çalışacaktır. Yada Recovery Dvdsi mevcuzsa hiçbirini yapmadan direk recovery yapın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.