Bildirim
Windows 7 Ultimate de Fn tuşu sorunu ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp bu siteden modelini girip keyword driverını indrirsen sorun çözülecektir.. -
http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU bu linkten seçtim modeşini eco uttily leri indirirsen sorun çözülür büyük ihitmalde klevyenin olanı eco utitiliy -
Eco ulitiy başka birşey . Ben Toshiba Accessibility var ama onuda kurdum yok olmuyor :( -
Ya bi help me ? :(((((( -
Toshibanın Driver sitesinden laptop modelinin driverlarını bulup
İlk önce " Common Modules " adlı dosyayı indir
Daha sonrada " HotKey Utility " adlı dosyayı indir.
ve sonra ilk önce Common Modules kuruyorsun , sonra bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra HotKey Utility programını kuruyorsun ve Fn (Fonksiyon ) tuşların çalışmaya başlıyor . -
Bu dediğin driverların hiç biri çıkmıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: FreeDoom
Bu dediğin driverların hiç biri çıkmıyor
hocam ne yaptınız? şimdi aynı sorun bende oluştu. -
-
merhaba bu sorunu ben format atmadan yaşıyorum fakat çözdüm vap (value added package) driverini indirip kurcan -
driver arama programları ile tarat bir istersen belki algılarlar
driver genius mesela -
Eğer Toshiba marka laptobunuz varsa. Bu siteden gerekli bilgileri (modeli serisi seri no vb.) girip driverların hepsini indirin ve sıradan hepsinini tek tek kurun fn tuşları o zaman sorunsuz bir şekilde çalışacaktır. Yada Recovery Dvdsi mevcuzsa hiçbirini yapmadan direk recovery yapın.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kulaklıktan cızırtı gelmesi
- mouse çift tıklama sorunu
- youtube videolar açılmıyor
- gigaset telsiz telefon gelen aramaları görme
- monitör açılmıyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- ekran kartı resetleme
- bilgisayar hızlandırma
- dlss nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X