Şimdi Ara

Windows 7 Ses sorunu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım Windows xp'di ve ses vardı.Sonra windows 7 attım ses var gözüküyor.sağ tıklayıp kayıttan yürütme aygıtları dediğimde Dijital ses S/PDIF diye bir şey geliyor ne hoparlörden ne kulaktıktan ses gelmiyor.Dijital S/PDIF sına dediğimde şarkı açtığımda orda hareketlenme oluyor ama dışarı hiç bir ses çıkışı yok.Lütfen yardım edin .Benim 1 kere daha böyle olmuştu realtek driver yüklemiştim geçmişti şimdi onuda yükledim olmuyor.
     Windows 7 Ses sorunu :( Windows 7 Ses sorunu :( Windows 7 Ses sorunu :(

Merhabalar :) Bulamadığın driver'lar için Driver Genius benzeri programları kullanabilirsin :) Ayrıca mikrafondan ses gitmeme olayı çok basit. Ses ayarlarından kayıt bölümüne gel ve kayıt ses seviyesini 0 dan 75-80 lere getir :) Çoğu formattan dolayı bu seviye 0 oluyor. İyi günler
    Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur. Hyman G. Rickover

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • sorun tam olarak çözüldümü? hala yardım ihtiyacın varsa yardımcı olmam için anakart modelini yazabilirsin.
    iyi forumlar

@TemasTR35
    @bocekgrafik
    Windows 11 ekran kapanma sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.