Şimdi Ara

Windows 7 ReadyBoost hakkında !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ^ Merhabalar arkadaşlar kısaca durumu ve sorumu iletmek gerekirse; biraz eski bir sistem kullanmaktayım ve kartın 2 RAM slotu da dolu şuan 2 Gb kullanmaktayım. Yani daha fazla RAM takma imkanım yok, aslında RAM'den çok işlemci terfisine ihtiyac var ama bu sene de idare etsin mantelitesiyle son birkaç takviye yapmak istedim.

    ^ Soruma gelecek olursak Win7 (32) kullanıyorum ve ReadtBoost özellikli bir flash bellek alırsam bana bir katkısı olur mu? Birçok sitede yorumlar var, bazıları sistem rahatladı bazıları değişmedi bazıları da daha da kastı diyor. Aslında birçok kişi yanlış bilgi üzerine konuşuyor onları zaten kaale almadım. Kendi sitesinde Microsoft açıklamış özelliği, ama ben reelde bir kullanıcıya sormak istedim. Burda RAM'ler tam kapasitede dolduktan sonra Flash a başvuracağını söylüyor ReadyBoost'un. Ama bu ölçü ne, yani ne kadarı dolunca bu uygulama başlıyor?

    ^ Sizin fikrinizi de almak istedim. Ha zaten fark olacaksa bile o kadar çok para veremem bu flash'a, piyasada 20 liraya 5 yazma/20 okumalı Readyboostlu flashlar var, bunlardan almayı düşünüyorum. Teşekkürler.







  • Up!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.