Şimdi Ara

WİNDOWS 7 OYUN PERFORMASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR ORJINAL HEPSİBURADADAN WİNDOWS 7 PROFESYONEL ALMAYA KARAR VERDIM DEGERMI OYUN PERFORMANSI NASIL VEDE GENEL PERFORMANSI XPDEN OYUN PERFORMANSI II MI

• directx11 var ilerisi için büyük bir gereklilik ama su anda xp vista işini görür. ilerde ucuzlar ztn acele etme bence.
  • en son vatanda felan daha ucuzdu sanki.. biraz araştırmalısın piyasayı.. bunun yanında sana tavsiyem önce bir kaç sürümü indir dene.. sonra pişman olabilirsin..

bende 9650m gt ekran kartı 4gb ram p8600 işlemci var fakat hiç performans alamıyorum çünkü driverlar vs tam oturmadı win7 de, ki servis pack söylentileri bile dolaşıyor ortalarda.. sonra pişman olma bir sürü para verip..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasew vasilli -- 7 Kasım 2009; 0:16:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derttücarı

ARKADASLAR ORJINAL HEPSİBURADADAN WİNDOWS 7 PROFESYONEL ALMAYA KARAR VERDIM DEGERMI OYUN PERFORMANSI NASIL VEDE GENEL PERFORMANSI XPDEN OYUN PERFORMANSI II MI

kardeş oyunlarda hiç bi sıkıntı yok gayet başarılı bi sistem deneyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comaa -- 7 Kasım 2009; 9:13:24 >
  • Para varsa al derim usta ama professional değil de ultimate al
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

Para varsa al derim usta ama professional değil de ultimate al

Hiç gerek yok ben Ultimate kullanıyorum bi kaç özellik fazla Profesyonel'den onlar da ev kullanıcısının kullanacağı şeyler değil. Oyunlarda en az Xp kadar iyi ama en az 4 g raminiz olmalı.
  • Oyun performansı XP kadar iyi. Düşünmeden geçin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence bi illegal yollardan indirip deneyin. Beğenirseniz ve size uygunsa alırsınız onu kurarsınız. Beğenmezseniz eski işletim sistemine devam edersiniz. Para vermeden önce iyice bir değerlendirmek lazım. Size ille de korsan kullanın demiyorum. Zaten 30 gün etkinleştirmeden kullanabiliyorsunuz. 30 gün boyunca kullanır değerlendirirsiniz ondan sonra ister satın alırsınız ister almazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.