Bildirim
Windows 7 Mikrofon sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bende de ayni problem var.
windows 7 icin olan son driveri yukleyince ses cizirtili geliyor. windowsun kendi yukledigi driverda mikrofon calismiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: pabl0esc0bar
bende de ayni problem var.
windows 7 icin olan son driveri yukleyince ses cizirtili geliyor. windowsun kendi yukledigi driverda mikrofon calismiyor.
Lanet realtek başımızın belası ne yapalım.CTEATIVE'de yeni kart çıkarmadı ki alalım.Maalesef bende de aynı sorun oluyor zaman zaman.
1-Sürücüyü normal alarak kurun sistemi yeniden başlatın.
2-System tepsisindeki beyaz olan haparlör simgesine sağ tıklatıp , kayıttan yürütme aygıtlarına gelin >sonra kayıt sekmesine geçin , sisteminizde takılı gözüken ve üzerinde yeşil çek işareti olan , alt taraftaki microfon simgesine çift tıklatın >düzeyler sekmesine gelin >microfon ve microfon basını sonuna kadar sağa çekin ve uygulaya basın.
3-skype'yi açın>araçlar>seçenekleri tıklatın ve ses ayarlarına gelip microfonunuz sisteminizin hangi girişine takılı ise onu microfon seçeneklerinden seçip konuşun eğer çizgiler konuştukça yeşile dönüyorsa işlem tamamdır.Aynı şekilde hoparlör ve kulaklık seçiminizi yapabilirsiniz.
işte buraları karıştırıp sizin için doğru olan ayarları bulabilirsiniz.
-
Aynı sorunu şuan herkes yaşıyor.Realtek kullanan herkes bu sorunu yaşıyor gördüğüm kadarıyla.@nirvanha'nın dediği gibi Creative'nin yeni kartını bekliyoruz. -
merhaba, ben açıklamnızı tam anyalamadım, bende lenovo N200 diz üstü bilgisayar var, bende windows 7 ult. yükledim mic. çalıştırdım fakat sonra msn ve skype açtığımda hata verdi.
sonra tekrar açamadım,
yardımcı olursanız sevinirim,
iyi çalışmalar. -
Arkadaşlar Merhaba !!! Biraz geç olsada konu hakkında yardımcı olayım Windows 7`de mikrofonunuzun sesini aktifleştirmek için şu yolu izleyebilirsiniz.
Denetim Masası > Ses > Kayıt > Mikrofon (Eğer bu kısımda "Mikrofon" adlı bölümü bulamıyor isek "sağ tık > Devre Dışı Bırakılmış Aygıtları Göster" `i kullanabilirsiniz ) daha sonra ise sırasıyla > Dinle > "Bu aygıtı dinle" kutusunu onaylayınız ve ayarları Uygulayın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CreativeTech -- 19 Temmuz 2012; 15:41:56 > -
denicem saul
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X