Şimdi Ara

Windows 7 mi 10 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce Windows 10 mu iyi olur 7 mi bu sistem için?https://store.donanimhaber.com/50/98/fb/5098fb412bc214e8870b71bab9cb7a96.jpg

-Bu konular hakkında pek bilgim yok lütfen açıklayıcı yorumlar yazınız.-

Windows 7 mi 10 mu?

• Xp den devam et msconfig den tum baslangic uygulamalarini kapat ortalama 180 mb ram kullanimi olur en azindan akici olur bilgisayar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir M.

Xp den devam et msconfig den tum baslangic uygulamalarini kapat ortalama 180 mb ram kullanimi olur en azindan akici olur bilgisayar

Windows 10 çok mu kasar?
  • oOoGürpınaroOo O kullanıcısına yanıt
    Valla 1 gb ram de kasar gibi hic bilmiyorum denemedim 1 gb ram e win 10 yüklemeyi win 8 le beraber şu aptalca metro menusu geldiğinden beri bilgisayarimin yazilimini değiştirmedim win 7 devam 2 gb ramle

• W10un sistem gereksinimleri:

1 GHZ PAE, NX ve SSE2 destekli işlemci
    32 Bit için 1 GB, 64 Bit için 2 GB RAM
    32 Bit için 16 GB boş depolama alanı, 64 Bit için 20 GB boş depolama alanı
    WDDM sürücülerine sahip DirectX 9 destekli ekran kartı

Dediğim gibi ben pek anlamıyorum sence bi denesem mi?
  • Xp ile devam et. W 7 boşta 700-900 mb ram sömürüyor.

Ya simdi yuklersin win 10 u sistemi pc acar ama ne denli verim alirsin orasi mechul ben 2gb ramimle bile win7 den verim alamıyorum iki uc sekme acinca chrome da pc iflas bayragini çekiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden 8-9-10" değilde 7" tablet?
    13 yıl önce açıldı
    WİNDOWS 10 HOME'mi PRO'mu
    6 yıl önce açıldı
    +9 ii mi +8 hb mi ms+8 mi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben şu anda bu sistemle w7 kullanıyorum hiç bi sıkıntı yok şu an 4 sekme açık mesela. Hiç bi sıkıntı yaşamadım web browserlerle ilgili
    win7 de kalın hiç geçmeyin win 10 na
    Windows 7'de kalin

• Sisteminize bellek eklemeden windows 10 a geçmeyin gerçi windows 7 hatta xp de kalsanız dahi 1 GB gerçekten düşük , tarayıcılar (başta chrome) birkaç sekme de komple sistem belleğini sömüreceği için başka hiçbir şey yapamayacaksınız.

Tavsiyem sisteminize en azından 1 gb daha aynı hızda tek modül bellek daha ekleyin ve windows 7 kullanın ileride sistemi komple upgrade ettiğinizde win10 a geçersiniz ben de win 10 a bu sistemle geçtim fakat kısa sürede 8.1 e geri döndüm yaza kadar uygun zemini bekliyorum :)

Eğer mümkünse en düşük 1 GB modül bellek ekleyin ve win7 de kalın bir süre daha...

• quote:

Orijinalden alıntı: Provisioner

Sisteminize bellek eklemeden windows 10 a geçmeyin gerçi windows 7 hatta xp de kalsanız dahi 1 GB gerçekten düşük , tarayıcılar (başta chrome) birkaç sekme de komple sistem belleğini sömüreceği için başka hiçbir şey yapamayacaksınız.

Tavsiyem sisteminize en azından 1 gb daha aynı hızda tek modül bellek daha ekleyin ve windows 7 kullanın ileride sistemi komple upgrade ettiğinizde win10 a geçersiniz ben de win 10 a bu sistemle geçtim fakat kısa sürede 8.1 e geri döndüm yaza kadar uygun zemini bekliyorum :)

Eğer mümkünse en düşük 1 GB modül bellek ekleyin ve win7 de kalın bir süre daha...

Arkadaşa katılıyorum benim pc win7 var 1 gb ram vardı geçen gün 1 gb daha taktım 2gb ram o kadar fark ediyorki anlatamam pc açılışından tut sekmeleri açmaya oyunlara kadar fark etti.

•  Windows 7 mi 10 mu?
  • Windows 8.1 ama ram yetmeyebilir.
  • ClimbDown kullanıcısına yanıt
    Sendeki de rami kokluyor mübarek dediğimin yarısı çıkmış
  • Windows 8.1
    Bilgisayarınızda Windows 8.1 çalıştırmak istiyorsanız aşağıdakiler gereklidir:

İşlemci: PAE, NX ve SSE2 destekleyen 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı işlemci

RAM: 1 gigabayt (GB) (32 bit) veya 2 GB (64 bit)

Sabit disk alanı: 16 GB (32 bit) veya 20 GB (64 bit)

Grafik kartı: WDDM sürücüsüne sahip Microsoft DirectX 9 destekli grafik cihazı
  • O sistemle Windows 10 veya 8'den verim alamazsınız. XP idealdir. 2gb ram olsa 7 rahat kullanırsınız.
  • Gecen ay Windows 10 kullandim bazı deiverler uyumlu olmadığı için 8.1e döndüm şimdilik 10 için erken olduğunu düşünüyorum

• Xp olmalı.

• Direk xp ye gecis yapin 1gb ram ile win10 akici olmaz xp daha akici olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.